Paneli kırık Optix G27 C4 ne kadara tamir edilir?

Pablo_31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu monitöre 1000 TL fiyat çekmiş onarım maliyeti ne olur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230116-114108_sahibindencom.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 68
Paneller genelde monitörün kendisi ya da bir tık aşağısı kadar tutuyor. Sizin bu haliyle 1000 TL vereceğinizi düşünürsek sıfırını geçebilir.

Onarım maliyeti genelde monitörün yarı fiyatını söylüyorlar. Yani monitör 4500 ise ekran fiyatı 2250'dir.

Sizce alıp yaptırmak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce alıp yaptırmak mantıklı mı?
Değil. Tamirle birlikte vereceğiniz paraya sağlam ikinci el monitör alırsınız zaten. Çok ucuza bulunmadığı sürece paneli kırık monitör almak mantıklı değil.

Panelin maliyetini öğrenmek için arkadaşın monitörü açıp panel numarasını öğrenmesi gerekiyor. Eğer Panda ise işin yaş hepsi Çin üzerinden geliyor ve panelleri türkiye ye göndermiyorlar.

Panelin maliyetini öğrenmek için arkadaşın monitörü açıp panel numarasını öğrenmesi gerekiyor. Eğer Panda ise işin yaş hepsi Çin üzerinden geliyor ve panelleri Türkiye'ye göndermiyorlar.

O zaman o iş yaş.

3 yıl önce 3199 TL'ye aldığım monitörün panel değişimi için 1-2 ay kadar önce 4000 TL fiyat çektiler, ben de gittim yerine yeni monitör aldım. Panel bozulduysa iş bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…