Panelle tehdit edilmek

Bir Discord sunucumuz var ve bu sunucuda birisini banladık ve kendisi bizi panelleyeceğini falan söyledi hatta sunucuda ki birisinin babasının telini falan aramış.
Sunucuda ki herkesin bilgilerini çalacağını falan söylediği kanıtlı videoli fotoğraflı kanıtlarımız var.
Kendisini engelledik geçtik büyük ihtimal panellerler zaten bundan eminim kaldı ki bu zor bir şey değil.
Herkesin yapabildiği bir şey bu devirde.

Siber vs. başvuru nasıl yapabilirim kendisinin telefon numarası elimde (kendisine mi ait bilmiyorum ama zamanında ona yakın bir arkadaşı verdi telefonunu)
İsim soy isim her şeyi biliyorum instagramı vs. her şeyi var nasıl bir yol izleyelim?
Kanka böyle kişiler banada dadanmıştı. Adamlar icraat diye CC edit paylaşmışlardı. Kendilerine "Kendinizi havalı falan mı sanıyorsunuz?" dedikten sonra seni patlatacağız dediler. Ardından bir DM'e çekilip spam atmaya başlamışlardı. 😅 İşin komik tarafı spam konusunda bana kaybettiler.

https://www.ihbarweb.org.tr/ ihbarını burdan yapabilirsin. ama direkt savcılığa gitmek daha
Bir Discord sunucumuz var ve bu sunucuda birisini banladık ve kendisi bizi panelleyeceğini falan söyledi hatta sunucuda ki birisinin babasının telini falan aramış.
Sunucuda ki herkesin bilgilerini çalacağını falan söylediği kanıtlı videoli fotoğraflı kanıtlarımız var.
Kendisini engelledik geçtik büyük ihtimal panellerler zaten bundan eminim kaldı ki bu zor bir şey değil.
Herkesin yapabildiği bir şey bu devirde.

Siber vs. başvuru nasıl yapabilirim kendisinin telefon numarası elimde (kendisine mi ait bilmiyorum ama zamanında ona yakın bir arkadaşı verdi telefonunu)
İsim soy isim her şeyi biliyorum instagramı vs. her şeyi var nasıl bir yol izleyelim?
Direkt savcılığa gidin. Büyük ihtimal 13-14 yaşındadır yani yasal bi işlem yapılmaz ama bi emniyeti görmesi ona yeterde artar.

Umursamanıza bile gerek yok bende benzer bir olay yaşadım 1 yıl önce siz umursadıkça üzerinize gidiyorlar.

Yaşım 22 herhangi bir korkum yok zaten ailem falan bu konulara hakim biliyorlar öyle olası bir aranmalarda açmazlar
ha evet evime polis, sipariş vs. gelirse bir zaman sonra sıkar ondanda korkmuyorum gönderirim yani sonuçta bunu yapan ben değilim korkum yok siparişde gelir gider

Ama işte bunlarla uğraşmak sıkıyor
gerek yayıncılar gerek sanalda takılan herkes zaten bu kişilerin elinde
gerek konsoloyun gerek eray gibi yayıncıları bile panelleyip evlerine polis gönderiyorlar yani bunda herhangi bir şey yok yaşlarının bende -14 olduğunu düşünüyorum sunucudan banladık diye panelliyorlarsa zaten anlarsınız kaç yaşında olduğunu

Avukat tanıdığım var ona danışacağım sabah bakalım ne olacak daha beni aramadılar veya bir şey yapmadılar yaparlarsa kanıtlarla suç duyurusunda bulunurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı