Jean bazen sıkıcı olabiliyor o nedenle dokusu yumuşak olan pantolon arayışındayım.
Bir kaç örnek ekledim Altınyıldız Classics'ten fakat kalitesi biraz basit geliyor bana. Öneriniz var mı marka olarak.
Beli lastikli sevmiyorum.
AradıÄın Bej Erkek Jogger Düz Paça Her Yöne Esneyen Pantolon en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon Bej Erkek Jogger Düz Paça Her Yöne Esneyen Pantolon için hemen DeFacto'ya tıkla! 3143409
AradıÄın Erkek Relax Fit Düz Paça Pantolon uygun fiyatla ve büyük beden seçeneÄi ile DeFacto'da. Relax Fit Düz Paça Pantolon için hemen tıkla! 3048948
AradıÄın Erkek Regular Fit Cepli Düz Paça EÅofman Altı uygun fiyatla ve büyük beden seçeneÄi ile DeFacto'da. Regular Fit Cepli Düz Paça EÅofman Altı için hemen tıkla! 3072753
AradıÄın Erkek Relax Fit Düz Paça Keten KarıÅımlı Pantolon uygun fiyatla ve büyük beden seçeneÄi ile DeFacto'da. Relax Fit Düz Paça Keten KarıÅımlı Pantolon için hemen tıkla! 3046758
www.defacto.com.tr
Hepsi on numara üründür. Özellikle ilk linkteki kumaş pantolon aşırı yumuşak ve esnek. Çatal bile vermiyorsun.