Pantolon rengi farklı olduğu için okula alınmamak

Okula aykırı maddesini eğip büker kendi işine yarar hale getirirler.
Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullarda, öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamayacak. Öğrenciler vücut hatlarını belli eden şort, tayt gibi kıyafetler ile diz üstü etek, derin yırtmaçlı etek, kısa pantolon, kolsuz tişört ve kolsuz gömlek giyemeyecek.

Pek bir şey diyemeyeceğim eğer fazla sinir olduysan dilekçe falan yazabilirsin.

@YusufMetin bizimki de tutturmuş beden dersiniz ilk ders olsa bile okula eşofmanla gelemezsiniz diye. Zaten okula ders başlamadan 10-15 dk önce geliyorum. Birde üst baş değiştirmekle uğraşıyorum. Fakat okulda taytla gezen kızlara laf yok .

Kendilerini fazla bir şey sanıyorlar. Sanarsın padişah var karşında.

Benim de öyle zaten geç kalmışım 2 dakika geç kalırsam yok yazılacağım. Sırf o yüzden okuldan kaçmakta kullandığımız delikten giriyorum okula.

Bu sabah okula gittiğimde pantolonum lacivert olduğu için okula alınmadım acaba müdür yardımcısının böyle bir hakkı var mı?

Okul aile birliğinin aldığı karara uymalısınız. Sarıysa sarı, maviyse mavi olmalı.

Ayrıca sene olmuş 2022, okul idarelerinin kafasına göre öğrenci bekletmesi, kafasına göre okula öğrenci almaması sanırım moda. Böyle yaparak içerilerindeki ezikliği bastırıyorlar herhalde. Bazıları da evde hanımıyla kapışıyor, acısını öğrencilerden çıkarıyor. Böyle eğitimcilik olmaz, olamaz da.

Okul aile birliğinin aldığı karara uymalısın.

Şikayetin varsa buyur MEB'e şikayetini ilet veya farklı bir kuruma.
Devamsızlığı sildirirken kavga çıkarmak istiyorsan buyur velini çağır.

Ama bu müdürlerin de öğrenciye eziyet etmesi moda olsa gerek, günün biri gelecek dayak yiyipte ağlayacaklar.

Türkiye'de artık okula mı gidilir kardeşim? Gerek yok boşu boşuna kendine işkence yapıyorsun. Bir an önce bırakmanın yollarını ara. 2022'de böyle davranan sistem ancak hükümetin değişmesiyle 2040-2050 gibi düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…