antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 9 Ağustos 2024 #1 İyi sosyaller. Alt giyimde bol paça tercih ediyorum ve bazı pantolon ve eşofmanlarımın paçaları ayakkabımın içine giriyor ve kötü gözüküyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2024
İyi sosyaller. Alt giyimde bol paça tercih ediyorum ve bazı pantolon ve eşofmanlarımın paçaları ayakkabımın içine giriyor ve kötü gözüküyor. Ne yapmam lazım?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2024 #2 Ayakkabının dışına çıkarman lazım.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 9 Ağustos 2024 #3 kerosene dedi: Ayakkabının dışına çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Çıkarıyorum geri içine kaçıyor sorun orada.
kerosene dedi: Ayakkabının dışına çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Çıkarıyorum geri içine kaçıyor sorun orada.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2024 #4 antoniomontana dedi: Çıkarıyorum geri içine kaçıyor sorun orada. Genişletmek için tıkla... Tuttur tel tokayla falan. Görmediğim için bir şey yapamıyorum.
antoniomontana dedi: Çıkarıyorum geri içine kaçıyor sorun orada. Genişletmek için tıkla... Tuttur tel tokayla falan. Görmediğim için bir şey yapamıyorum.