A Ahmet davut Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 126 13 Ağustos 2021 #1 Merhaba 500 TL bir bütçem var papağan kafesi almayı düşünüyorum olabildiğince büyük olsun şimdiden teşekkürler.
Merhaba 500 TL bir bütçem var papağan kafesi almayı düşünüyorum olabildiğince büyük olsun şimdiden teşekkürler.
K Kebap24 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 13 Ağustos 2021 #2 İnternetten almanı önermem. Bence git görerek al çünkü internetten aldığında kafesin telleri dandik falan çıkabiliyor.
İnternetten almanı önermem. Bence git görerek al çünkü internetten aldığında kafesin telleri dandik falan çıkabiliyor.
A Ahmet davut Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 126 13 Ağustos 2021 #3 Kebap24 dedi: İnternetten almanı önermem. Bence git görerek al çünkü internetten aldığında kafesin telleri dandik falan çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Petshoplarda kaliteli olmuyor fazla ve büyük miktarda kar payı koyabiliyorlar ondan demiştim.
Kebap24 dedi: İnternetten almanı önermem. Bence git görerek al çünkü internetten aldığında kafesin telleri dandik falan çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Petshoplarda kaliteli olmuyor fazla ve büyük miktarda kar payı koyabiliyorlar ondan demiştim.