Papağanım öldü

Tekrardan geçmiş olsun. Galiba Dişi kuşun hastalığı varsa erkek kuşa bulaşabilir kafeste hastalıklı olur tekrardan sahiplenmeyi düşünüyorsanız kafesi atmanızda önem var.

Tekrardan geçmiş olsun. Galiba Dişi kuşun hastalığı varsa erkek kuşa bulaşabilir kafeste hastalıklı olur tekrardan sahiplenmeyi düşünüyorsanız kafesi atmanızda önem var.
Kafes paslanırım bilmem ama ıslak bezle silinebilir.

Geçmiş olsun. Kendinizi suçlamayın.

Kardeşim ben buna inanıyorum. Sana mı kaldı? İşine bak.

Evet bir anda uçarken yığıldı. Hiç böyle ağladığımı hatırlamıyorum. Hala kalp masajı yapıyorlar ama trafikten dolayı geç kaldım.
Kendini üzme ben de geçenlerde köpeğimi kaybettim 14 yaşındaydı. Bazen onu rüyalarımda görüyorum ama onlarda canlı unutmamak gerekir. Ben acımı bilgisayar bakarak geçirmeye çalıştım. İşin iyi tarafına bakarsak sonsuza kadar yaşasaydı biz ölünce oda üzülecekti.

Video çekmiştim şimdi başbaşa kaldık diye, eskiden yalnız kalmasın diye yanına dişi kuş almıştım. Çektiğim videolarin son videoları olduğunu bilmiyordum, son kez üstüme kondu ve gitti. Başbaşa kaldık derken yalnız kaldım, zaten bir arkadaşım yok onlar iyi geliyordu artık yalnızım.

Son düzenleme:
Belki de virütik bir hastalıkları vardı ve çapraz bulaştan dolayı dayanamadılar. Kuşlar duygusal hayvanlar, rahmetli canı gönülden bağlıymış demek hanımına.

Başın sağ olsun üstat, okurken kendi kuşum ölmüş gibi üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…