Papara 18 yaş altı hesapta işlem yapınca veliye bildirim gidiyor mu?

EmreKağan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
amd ryzen 5 3600
16 gb ram
nvidia gtx 1660 ti 6 gb

500 gb ssd
Meslek
öğrenci
18 yas alti Papara hesabim var veli iznim babamda Steam'den oyun falan alsam ya da markette cips alsam falan babama bildirim gidiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır gitmiyor. Eğer babanızın hesabını kullanıyorsanız orası ayrı ancak eğer hesap sizin adınızaysa problem yok.

Kartın kendi üzerine ise, ne harcarsan, ne alırsan al ebeveynlerinin ruhu duymaz.
veli izni olarak babamı gösterdim babamada mevbur papara hesabı açtım ama o kullanmıyor bir sıkıntı olur mu ?

Yaşınız kaç hocam? Babanızın üzerineyse hesap onun tel no bilgilerini girdiyseniz bildirim gidebilir.
15 yaşındayım ustam veli izni yerinde yasal temsilci seçiyorduk babmı seçtim numarasını felan yazdım mecburen

Ben hesap açtığımda böyle bir şey yoktu. TC'yi önlü arkalı okutup canlılık testini yapınca hesap onaylanıyordu, o yüzden net bir şey diyemeyeceğim.
Tahminimce 3D Security gerektirmeyen (Steam, Microsoft, Marketler, Play Store vb.) yerlerden alışveriş yaparsan bildirim gitmez. 3D Security gerektiren yerlerde SMS onayı babana gidebilir.

15 yaşındayım ustam veli izni yerinde yasal temsilci seçiyorduk babmı seçtim numarasını felan yazdım mecburen

Çözümü var mı beşe papara kart alıcam ama Veli izninden dolayı korkuyorum mesaj felan giderim alışverişte felan

Çözümü var mı beşe papara kart alıcam ama Veli izninden dolayı korkuyorum mesaj felan giderim alışverişte felan
Bence gider, yoksa neden telefon numarası vb. istesin ki. resmî cevap istersen, o bende yok. Papara Destek'den Gmail atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…