Papara 18 Yaş Altı Onaylı Kart Nasıl Yapılır?

Tüccar

Picopat
Arkadaşlar merhabalar,

18 yaş altındaki bir birey, banka hesabı açmadan veya Black Kart almadan nasıl onaylı hesap olabilir? Para atmak lazım da işte var mı bir uygulama? Fast Pay denedim. Hata verdi. Paycell denedim açmadı. Yok mudur bir çözümü?

Veya Black Kart sipariş etsem, postaneden alsam öyle bir şey olabilir mi?

Papara uygulamasını telefonunuza yükleyip sanal kart oluşturabilirsiniz. 1,5 yıldır Black Card kullanan birisi olarak şiddetle Black Card çıkarmanızı öneririm. Evinize kadar ücretsiz getiriyorlar.

Postaneden alamazsınız kuryeyle geliyor onaylı hesap için blacck kart almak gerekiyorsa başka yolu yoktur ama sanki Black kart alınca olan sözleşmeli hesaptı onaylı için Lite Card da alabilirsiniz.

Olduğunu sanmıyorum çünkü kimse böyle bir riske girmek istemez. 18 yaşından büyük birinin adına açabilirsiniz(Tabi haberi olacak).

Öncelikle onaylı hesap yapmanın ilk adımı Papara'nın sitesine girip kimlik bilgilerini girmen. Bu ilk adımdı. Kimlik bilgilerini girdikten sonra Black Card sipariş ederek onaylı hesaba geçiş yapabiliyorsun. Başka yolu yok onaylı hesaba geçiş yapmanın. 12 veya 13 yaşından büyüksen yaş konusunu dert etmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…