Papara abonelik tekrar para çeker mi?

• Konuyu başlatan Egqe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 374

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Papara'dan aldığım şey abonelik olarak gözüküyor. İşleme açık kısmını kapatırsam tekrardan o abonelik için alışveriş yapamıyor muyum açık mı kalmalı?

Oradaki abonelik dediği şey Spotify veya YT premium vs gibi değil. Orayı kapatırsan kapattığın siteden alışveriş yaparken kartını kullanamazsın. Açık kalması bildiğimiz abonelik sistemi gibi para çekmesi değil oradan alışveriş yaparken kartını orada kullanabilmekle alakalı bir durum. Yani o siteden kartınızla alışveriş yapıyorsanız veya ileride yapma durumunuz varsa açık kalmalı.

Oradaki abonelik dediği şey Spotify veya YT premium vs gibi değil. Orayı kapatırsan kapattığın siteden alışveriş yaparken kartını kullanamazsın. Açık kalması bildiğimiz abonelik sistemi gibi para çekmesi değil oradan alışveriş yaparken kartını orada kullanabilmekle alakalı bir durum. Yani o siteden kartınızla alışveriş yapıyorsanız veya ileride yapma durumunuz varsa açık kalmalı.

Brawl Pass aldim açarsam diğer sezon için 280 TL çekmez yani bir de süresi dolunca bidaki sezon geçmiş abonelik olarak mi gozukur.

Season pass gibi bir şey almadıysan hayır çekmez. Eğer öyle bir şey aldıysan oyunu bilmediğim için season pass nasıl işliyor bilmiyorum. TL ile alınan oyun içi para birimi aldıysan çekmez. Aboneliğin süresi yok diye hatırlıyorum.
Brawl Pass aldim açarsam diğer sezon için 280 TL çekmez yani bir de süresi dolunca bidaki sezon geçmiş abonelik olarak mi gozukur.

Papara'dan aldığım şey abonelik olarak gözüküyor. İşleme açık kısmını kapatırsam tekrardan o abonelik için alışveriş yapamıyor muyum açık mı kalmalı?

Aldığın Brawl Pass üyeliği otomatik ödemeye tâbi olarak dönemlik olarak yenilenen bir üyelik değilse endişe etmene gerek yok, Papara hesabından tekrar bakiye çekilmez. Ancak aldığın üyelik otomatik ödemeye tâbi olarak dönemlik şekilde yenileniyorsa aboneliği kapatabilirsin. Bu sayede sonraki dönem otomatik olarak kartından abonelik ücreti çekilemez.

Not: Abonelik işlemine kapattığın kartı, o platformda herhangi bir şey için tekrar kullanabilmek için aboneliği yeniden aktif etmen gerekir. Aksi halde aynı kart ile aynı platformdan yapılan ödemelerin otomatik reddedilir.

Aldığın brawl Pass üyeliği otomatik ödemeye tâbi olarak dönemlik olarak yenilenen bir üyelik değilse endişe etmene gerek yok, Papara hesabından tekrar bakiye çekilmez. Ancak aldığın üyelik otomatik ödemeye tâbi olarak dönemlik şekilde yenileniyorsa aboneliği kapatabilirsin. Bu sayede sonraki dönem otomatik olarak kartından abonelik ücreti çekilemez.

Not: Abonelik işlemine kapattığın kartı, o platformda herhangi bir şey için tekrar kullanabilmek için aboneliği yeniden aktif etmen gerekir. Aksi halde aynı kart ile aynı platformdan yapılan ödemelerin otomatik reddedilir.

Sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı