Papara abonelikleri bölümünden Discord aboneliği nasıl engellenir?

Ekerplvcc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Discord kapatılmadan 1 ay önce bedavaya Nitro almıştım ve Discord 1 ay sonra haklı sebeplerden dolayı kapatıldı fakat uygulamayı hiçbir şekilde kullanamazken Discord benden Papara üzerinden 105 TL ücret almaya çalışıyor. Kartımdaki parayı birikim hesabımda tutarım ve harcayacağım kadarını çekerim iyi ki de bu şekilde kullanıyormuşum. Neyse abonelik kısmında Discord'u bulamıyorum, yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba. Discord kapatılmadan 1 ay önce bedavaya Nitro almıştım ve Discord 1 ay sonra haklı sebeplerden dolayı kapatıldı fakat uygulamayı hiçbir şekilde kullanamazken Discord benden Papara üzerinden 105 TL ücret almaya çalışıyor. Kartımdaki parayı birikim hesabımda tutarım ve harcayacağım kadarını çekerim iyi ki de bu şekilde kullanıyormuşum. Neyse abonelik kısmında Discord'u bulamıyorum, yardımcı olur musunuz?

Aboneliklerde gözükmüyorsa kartınız sanalsa kullanıma kapatın fizikselse İnternet harcamalarına kapatın.

Discord'a VPN veya WARP ile girip Nitro aboneliğinizi iptal edin. (Sadece PC ile çalışıyor.)
(Mobil) Play Store Aboneliklerim kısmında var ise oradan da iptal edebilirsiniz.

Discord'a VPN veya WARP ile girip Nitro aboneliğinizi iptal edin. (sadece PC ile çalışıyor.)
(Mobil) Play Store aboneliklerim kısmında var ise oradan da iptal edebilirsiniz.

Hocam PC de Discord yüklü hala fakat VPN önerir misiniz PC'de VPN mevcut değil yardımınız için teşekkür ederim :D

Hocam PC de Discord yüklü hala fakat VPN önerir misiniz PC'de VPN mevcut değil yardımınız için teşekkür ederim :D
1.1.1.1 Warp indirin.
Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Sağ'da Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin > Kullandığınız internete sağ tıklayıp özellikler kısmına girin > Internet Protokolü Sürüm 4 girin >
1729951921014.png
ve Warp açın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı