CEO hakkında çok büyük suçlamalar var ya satılacak şirket ya da başka CEO seçilir diyeceğim oda çok zor ayrıca olayları inceleyin ve bence kullanmayın ben bunu öneriyorum.
6493 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında, ödeme hizmeti kullanıcılarının ödeme ve elektronik para kuruluşlarındaki fonları bankalar nezdindeki koruma hesaplarında güvence altındadır.
6493 sayılı kanunun 22. maddesi kapsamında, ödeme hizmeti kullanıcılarının ödeme ve elektronik para kuruluşlarındaki fonları bankalar nezdindeki koruma hesaplarında güvence altındadır.
Dostlar ilk defa duydum nedir bu mevzuu kısaca biri özet geçebilir mi? Ayrıca gamesatış gibi yerlerden satış yapmıştım zamanında paparaya aktarmıştım bakiyeyi sorun çıkar mı sizce?
Dostlar ilk defa duydum nedir bu mevzuu kısaca biri özet geçebilir mi? Ayrıca GameSatış gibi yerlerden satış yapmıştım zamanında Papara'ya aktarmıştım bakiyeyi sorun çıkar mı sizce?
Yok dediğim gibi sadece gamesatıştan yaptığım satışların bakiyesini aktarmıştım öyle kumarla falan işim olmaz. Peki artık kullanmaya devam etmeli miyiz Papara'yı?