Yok dediğim gibi sadece GameSatış'tan yaptığım satışların bakiyesini aktarmıştım öyle kumarla falan işim olmaz. Peki artık kullanmaya devam etmeli miyiz Papara pek bir şey bilmediğim için bir şey diyemem çünkü Papara'ya kayıyorum atanmış sonuçta ya CEO'sunu devre alırlar ya da tamamen kapanabilir yani pek bir şeyler yaşanmadan konuşamayız bilmeden de konuşmak istemem tamamen zamana kalmış bir durumda şu an.
Bence paranız kaldıysa ya harcayın ya da çekebiliyorsanız çekin sonu ininal gibi olacak durumlar vahim, ben bug yaparak parayı internette harcayabildim çoğu kişi yapmış onaylaya birkaç kez basınca oluyor
Bence paranız kaldıysa ya harcayın ya da çekebiliyorsanız çekin sonu ininal gibi olacak durumlar vahim, ben bug yaparak parayı internette harcayabildim çoğu kişi yapmış onaylaya birkaç kez basınca oluyor
Reis vallahi inşallah ininal gibi olmaz o paraya hani ihtiyacım vardi akrabam atti kıza hediye alacaktim doğum günüydü artık onu da ne yapacağım bilmiyorum nakitde yok yarın doğum günü 1 günde nasıl bulacağım parayi bilmiyorum muhtemelen düzgünce konuşurum anlayişla karşilar zaten ona bir lafım yok ancak tek sıkıntı o içindeki param inşallah yarına açılır ya tek isteğim bu gerekirse paranin yarisi alinsin gene de açilsin.