Papara açılacak mı?

ATM üzerinden para çekebiliyor muyuz?

Uygulamaya zaten giriş yapılabiliyordu yani ben girebiliyordum.

Bende çalışmalarımız sürüyor diye bir hata geldi.

Aynı hatayı bende de verdi dalga geçiyorlar resmen.

An itibarıyla şu an şifrem doğru olmasına rağmen hiçbir şekilde hesaba giremiyorum. Hesapları daha rahat incelemek için yapıyorlar fakat gelecekte açılır mı açılmaz mı belli değil içerde parası kalan yüz binlerce kişi var.

Aynı şekilde şifrem doğru olmasına rağmen kabul etmedi yeni şifre oluşturdum gene kabul etmiyor hata veriyor desteği aradım sizi daha iyi tanıyabilmemiz için uygulamaya girerkenki 6 haneli şifreyi verin dedi bende kapattım Bot'un yüzüne, güvenemedim açıkçası güncel olarak açıldığında falan yazarsanız buraya çok iyi olur.
Edit: Giriş yaptım üst üste tıklamalar sonucu IBAN transferi denedim ancak olmadı kartlarım sekmesine tıkladığımda IP ile alakalı çok deneme yaptınız 1 saat sonra gelin uyarısıyla karşılaştım. Uygulama hiçbir şey yapmama izin vermiyor bir gelişme olursa etiketleyin lütfen hemen çekebilelim parayı.

Son düzenleme:
Gençlik öncelikle selam bu Papara mevzusu bayağı bir kafamı bulandırdı diyebilirim daha önceden ininal da kullandım bugğn saat 16.00 civarında arkadaş aradaı olayları duymuş anlattı hemen benim de hesabımda 850 lira kadar bir nakitim vardı hemen gidip sanırsam son dakika işlem yapıp paramın sadece 800 liarsını çekebildim kalanında markette falan kullanabiliyordum zaten şimdi limit konusuna gelecek olursak benim yaşım 16 Papara hesabımda veli izni var o sebeple limitler onaylanmamış hesaplara nazaran bende halen yüksek 100000 250000 gibi anladınız siz ekstradan bana 2000TL limit tutarındada bir bildirim gelmedi akşamüstü gibi ATM'den para yatırmaya çalıştık ama kartıda parayı da geri verdi uygulamada sizlerin benzerinde hatalar veriyordu ama şu an girebiliyorum uygulamaya saolsular 20tlm kalmış oda feda olsun ihtimallere bakarsak bu olaylar dolayısıyla Papara'nın erişime kapatılma olayının hiç olmadığı bir ihtimal sabah çıkan haberlere göre herkes bir anda yüklendi diye düşündüm fakat diğer ihtimale göre kontrol amaçlı kapatılmışda olabilir ne diyelim nasip kayyum atanmış denildi paraya çökme mevzuzu faalan hikaye bu uygulamada tonlarca arkadaşım ve Türkiye genelinde tonla öğrenci mevcut hayali için para biriktirenden harçlıgını haftalık alan ögrenciye kadar umarım incelemer biter ve Fast işlemi gibi yatırma çekme işlemlerine açılır zaman her şeyi gösterir sabırlı olalım.

Steam'den Blazing Sails alayım dedim alamıyorum.

Bende öyle düşünüyorum hocam. Biraz uğraştıracak ama yakınlarımdan parayı çekebilenler olmuş ara sıra geliyor gidiyor durumları oluyor umarım uzun sürmez ben dahil onbinlerce insan içerde kalmaz umarım.

Son durumda değişen fark edilen bir şey var mı bilgisi olan bende felsefe sınavıma çalışıyordum şimdi zaman geçmiyor.

Hala daha paramı diğer banka hesabıma çekemiyorum ve böyle bir şey çıktı. En altta bakiyemi çekemeyeceğim yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250528_014948_Papara.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…