Papara açıldı mı?

Clayzec

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, ben bir öğrenciyim ve oyuna para yatırmak istiyorum tek alternatifim Papara, aklımda bir soru ve içimde bir şüphe var para yatırırsam ya ödeme olmazsa, param içerde kalır diye düşünüyorum. Son olaylardan sonra Papara'yı hiç kullandınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır kullanmadım kullanmanızı önermiyorum velinizle gidip VakıfBank veya Garanti BBVA hesabı açabilirsiniz kendi üzerinize. Ziraat bankasını önermiyorum kartı istemediğinizi söylesenizde TROY olarak gönderiyorlar oyuna para yatıramazsınız o kart ile. Dediğim bankalarda TROY istemediğinizi söyleyin Mastercard yada Visa veriyorlar.

Hayır kullanmadım kullanmanızı önermiyorum velinizle gidip VakıfBank veya Garanti BBVA hesabı açabilirsiniz kendi üzerinize. Ziraat bankasını önermiyorum kartı istemediğinizi söylesenizde TROY olarak gönderiyorlar oyuna para yatıramazsınız o kart ile. Dediğim bankalarda TROY istemediğinizi söyleyin Mastercard yada Visa veriyorlar.
Akbank önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı