Papara açıldı mı?

eymeniimsii

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Papara açıldı deniyor ama birkaç soru işaretim var. Cevaplayabilir misiniz? Öncelikle internet alışverişleri ne zaman açılacak şokdan kart alınmaya devam edilebilecek mi sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Papara açıldı deniyor ama birkaç soru işaretim var. Cevaplayabilir misiniz? Öncelikle internet alışverişleri ne zaman açılacak şokdan kart alınmaya devam edilebilecek mi sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Hiç bir şey hakkında bilgi yok maalesef. Sağlam bir zeminden bilgi gelse paylaşılır ama papara sustu kaldı.

Faaliyet izini iptali kaldırıldı. Bu demek oluyor ki işlemlerde artık serbest diye biliyorum, kısıtlamalar hala olabilir.

Bazı kişiler hala sorun yaşıyor. Hala tam olarak açılmış değil.

Yani şu an markete gitsem veya Steam'den oyun almak istesem alabiliyor muyum?
Düzeltme yapayım hala bazı kısıtlamalar olabilir müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmeniz daha uygun olacaktır.

Düzeltme yapayım hala bazı kısıtlamalar olabilir müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmeniz daha uygun olacaktır.
Bu tip bilgileri müşteri hizmetlerine sorarsanız daha verimli olur forumdan kesin cevap çıkmayabilir.

Yani şu an markete gitsem veya Steam'den oyun almak istesem alabiliyor muyum?
Hayır, fiziksel ve sanal alışverişlere kapalı.

Bilgi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı