1453ottoman Zeptopat Katılım 7 Ekim 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:29 #1 Papara'nın tekrar açılma ihtimali var mı? Başka adamakıllı banka kartı yok. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 22:40
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.540 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:40 #2 Paralar iade edildikten sonra açılmaz bir daha.
E Efe92882 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:41 #3 Ana De Armas dedi: Paralar iade edildikten sonra açılmaz bir daha. Genişletmek için tıkla... Nokta atış.
Ana De Armas dedi: Paralar iade edildikten sonra açılmaz bir daha. Genişletmek için tıkla... Nokta atış.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 941 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:42 #4 1453ottoman dedi: Papara'nın tekrar açılma ihtimali var mı? Başka adamakıllı banka kartı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamen kapatıldı acıklamada geldi. Parayı da iade etmezler büyük ihtimal devlet çöker. Benim de param kaldı bayağı.
1453ottoman dedi: Papara'nın tekrar açılma ihtimali var mı? Başka adamakıllı banka kartı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamen kapatıldı acıklamada geldi. Parayı da iade etmezler büyük ihtimal devlet çöker. Benim de param kaldı bayağı.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.623 Makaleler 4 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:43 #5 1453ottoman dedi: Papara'nın tekrar açılma ihtimali var mı? Başka adamakıllı banka kartı yok. Genişletmek için tıkla... Hayır, https://cdn.papara.com/web/Assets/doc/report/paparaannouncement.pdf Paypaldan herhangi bir farkı olmayacak büyük ihtimalle. Papara olarak, söz konusu karar doğrultusunda ödeme ve elektronik para hizmetlerimizi sonlandırıyor.
1453ottoman dedi: Papara'nın tekrar açılma ihtimali var mı? Başka adamakıllı banka kartı yok. Genişletmek için tıkla... Hayır, https://cdn.papara.com/web/Assets/doc/report/paparaannouncement.pdf Paypaldan herhangi bir farkı olmayacak büyük ihtimalle. Papara olarak, söz konusu karar doğrultusunda ödeme ve elektronik para hizmetlerimizi sonlandırıyor.
E Efe92882 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:43 #6 MustafaVercetti95 dedi: Tamamen kapatıldı acıklamada geldi. Parayı da iade etmezler büyük ihtimal devlet çöker. Benim de param kaldı bayağı. Genişletmek için tıkla... Maşallah bu devlet bizi çok iyi yaşatıyor sağolsun
MustafaVercetti95 dedi: Tamamen kapatıldı acıklamada geldi. Parayı da iade etmezler büyük ihtimal devlet çöker. Benim de param kaldı bayağı. Genişletmek için tıkla... Maşallah bu devlet bizi çok iyi yaşatıyor sağolsun
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.504 Makaleler 1 Çözümler 12 Pazartesi 22:43 #7 Kalıcı olarak kapatıldı diye biliyorum.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 941 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:43 #8 Efe92882 dedi: Maşallah bu devlet bizi çok iyi yaşatıyor sağ olsun. Genişletmek için tıkla... İninalda da aynısı oldu. Oradan da param gitti.
Efe92882 dedi: Maşallah bu devlet bizi çok iyi yaşatıyor sağ olsun. Genişletmek için tıkla... İninalda da aynısı oldu. Oradan da param gitti.
E Efe92882 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:45 #9 MustafaVercetti95 dedi: İninalda da aynısı oldu. Oradan da param gitti. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi onu bilmiyordum.
MustafaVercetti95 dedi: İninalda da aynısı oldu. Oradan da param gitti. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi onu bilmiyordum.
Helixo999 Femtopat Katılım 4 Ekim 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:48 #10 1453ottoman dedi: Papara'nın tekrar açılma ihtimali var mı? Başka adamakıllı banka kartı yok. Genişletmek için tıkla... Yaşınız 18'den küçükse garanti ya da İş Bankası'ndan hesap açın veliniz ile birlikte 18'den büyükseniz Enpara kullanabilirsiniz. Önerimdir.
1453ottoman dedi: Papara'nın tekrar açılma ihtimali var mı? Başka adamakıllı banka kartı yok. Genişletmek için tıkla... Yaşınız 18'den küçükse garanti ya da İş Bankası'ndan hesap açın veliniz ile birlikte 18'den büyükseniz Enpara kullanabilirsiniz. Önerimdir.