Papara açılır mı?

• Konuyu başlatan Denizz0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 315
Sizin aileniz bunu yapmış. Birçok aile böyle düşünmüyor. "kart çıkarttırıyorum, nerede harcama yapacak" şeklinde çocuğuna güvenmiyor. Olaya kişisel bakıyorsunuz.

Buna yapılabilecek bir şey yok, sizde haklısınız. Sürekli operasyon geçiren bir şirket Papara. Bu kadar kolay hesap açıp kart çıkaran başka ön ödeme şirketi bilmiyorum Nays veya ilk imza böyle değildi sanırım.

Buna yapılabilecek bir şey yok, sizde haklısınız. Sürekli operasyon geçiren bir şirket Papara. Bu kadar kolay hesap açıp kart çıkaran başka ön ödeme şirketi bilmiyorum Nays veya ilk imza böyle değildi sanırım.
Artık yeni güncelleme ile artık papara ve diğer ön ödemeli kartlar da gerçi banka hesabı gibi veli onayı istiyor. Zamanında kart alıp sadece imza ve yüz fotoğrafı ile hesap açmıştım gayet de iyiydi.

Eskiden kullanmak mantıklıydı ama veli onayı kısmı girince direkt ilk imza kartı en mantıklısı oluyor. Banka uygulaması hesabı da veriliyor. Fon yatırımı da yapılabiliyor. Dediğim gibi eskiden papara mantıklıydı şimdi ise bankalar daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı