K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar 3 gündür Papara'ya girmeye çalışıyorum ancak aşağıdaki kısımda kalıyor. Wi-Fi denedim mobil veri denedim, sildim yükledim, kapadım açtım ancak düzelmedi. Çözümü nedir?
Arkadaşlar 3 gündür Papara'ya girmeye çalışıyorum ancak aşağıdaki kısımda kalıyor. Wi-Fi denedim mobil veri denedim, sildim yükledim, kapadım açtım ancak düzelmedi. Çözümü nedir?
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 4 Nisan 2024 #2 Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 Yutashito dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi denedim.
Yutashito dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi denedim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #4 Evde başka telefon varsa onunla dene cihazla alakalı olabilir ya da Play Store'dan cloudlare WARP indir sonra cloudlare WARP'ı aç öyle dene.
Evde başka telefon varsa onunla dene cihazla alakalı olabilir ya da Play Store'dan cloudlare WARP indir sonra cloudlare WARP'ı aç öyle dene.
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 4 Nisan 2024 #5 KeRoRuSh dedi: Yazdığım gibi denedim. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm görmemiştim. Papara müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
KeRoRuSh dedi: Yazdığım gibi denedim. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm görmemiştim. Papara müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #6 Einstein dedi: Evde başka telefon varsa onunla dene cihazla alakalı olabilir ya da Play Store'dan cloudlare WARP indir sonra cloudlare WARP'ı aç öyle dene. Genişletmek için tıkla... Başka telefondan deneme şansım yok. Webden girebiliyorum ve dediğinizi deneyeceğim. Yutashito dedi: Üzgünüm görmemiştim. Papara müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini bu da olmazsa son çare olarak deneyeceğim. Bir de telefon rootlu onunla alakası olabilir mi?
Einstein dedi: Evde başka telefon varsa onunla dene cihazla alakalı olabilir ya da Play Store'dan cloudlare WARP indir sonra cloudlare WARP'ı aç öyle dene. Genişletmek için tıkla... Başka telefondan deneme şansım yok. Webden girebiliyorum ve dediğinizi deneyeceğim. Yutashito dedi: Üzgünüm görmemiştim. Papara müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini bu da olmazsa son çare olarak deneyeceğim. Bir de telefon rootlu onunla alakası olabilir mi?
S Silhan Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #7 Telefonunuz rootlu ise bu tür uygulamaların sıkıntılı çalışması oldukça normaldir. En iyisi siz webden girmeye devam edin.
Telefonunuz rootlu ise bu tür uygulamaların sıkıntılı çalışması oldukça normaldir. En iyisi siz webden girmeye devam edin.
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #8 Silhan dedi: Telefonunuz rootlu ise bu tür uygulamaların sıkıntılı çalışması oldukça normaldir. En iyisi siz webden girmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Eskiden açılıyordu ve web dediğim de telefonda Chrome'dan. Einstein dedi: Evde başka telefon varsa onunla dene cihazla alakalı olabilir ya da Play Store'dan cloudlare WARP indir sonra cloudlare WARP'ı aç öyle dene. Genişletmek için tıkla... WARP'ı açıp denedim fakat sonuç yine aynı 2-3 dk beklememe rağmen açılmıyor.
Silhan dedi: Telefonunuz rootlu ise bu tür uygulamaların sıkıntılı çalışması oldukça normaldir. En iyisi siz webden girmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Eskiden açılıyordu ve web dediğim de telefonda Chrome'dan. Einstein dedi: Evde başka telefon varsa onunla dene cihazla alakalı olabilir ya da Play Store'dan cloudlare WARP indir sonra cloudlare WARP'ı aç öyle dene. Genişletmek için tıkla... WARP'ı açıp denedim fakat sonuç yine aynı 2-3 dk beklememe rağmen açılmıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #9 Başka cihazla deneme şansın var mı?
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #10 Yarın annemin telefonundan deneyebilirim herhalde. Deneyince tekrar yazarım. Başka bir cihazda açılıyor.@eren28tr @Einstein Son düzenleme: 5 Nisan 2024
Yarın annemin telefonundan deneyebilirim herhalde. Deneyince tekrar yazarım. Başka bir cihazda açılıyor.@eren28tr @Einstein