thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 16 Eylül 2024 #11 BuzzardTR dedi: Papara tokat gibi küçük bir şehre teslimat yapar mı? (kart) Genişletmek için tıkla... Aksaray gibi bir şehre yapıyor.
BuzzardTR dedi: Papara tokat gibi küçük bir şehre teslimat yapar mı? (kart) Genişletmek için tıkla... Aksaray gibi bir şehre yapıyor.
EddardStark1 Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #12 Hocam hiçbir sorun çıkmaz para transferinde para kesmiyor Akbank atmlerinden para yatırma çekme de komisyon yok aylık kullanım ücreti yok banka kartından avantajlı
Hocam hiçbir sorun çıkmaz para transferinde para kesmiyor Akbank atmlerinden para yatırma çekme de komisyon yok aylık kullanım ücreti yok banka kartından avantajlı
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.389 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #13 BuzzardTR dedi: Papara Tokat gibi küçük bir şehre teslimat yapar mı? (kart) Genişletmek için tıkla... PTT'nin oldugu heryere gelir yani tüm Türkiye'ye.
BuzzardTR dedi: Papara Tokat gibi küçük bir şehre teslimat yapar mı? (kart) Genişletmek için tıkla... PTT'nin oldugu heryere gelir yani tüm Türkiye'ye.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 16 Eylül 2024 #14 Tbuoen862 dedi: Daha önce kullandım bir sıkıntı yaşamadım, uygulama üzerinden doğrulama yapabilmek için NFC özellikli bir cihaza sahip olmanız şart bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Bu NFC çok batarya harcıyor ısınıyor.İşi bitince NFC yi kapatın.
Tbuoen862 dedi: Daha önce kullandım bir sıkıntı yaşamadım, uygulama üzerinden doğrulama yapabilmek için NFC özellikli bir cihaza sahip olmanız şart bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Bu NFC çok batarya harcıyor ısınıyor.İşi bitince NFC yi kapatın.