Kami Sama Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #11 Super User dedi: Hesabını doğrulamadığın sürece kullanamazsın Genişletmek için tıkla... Dedim ya kartı alıp hesabınıza bağlıyorsunuz. Arkadaş isme ve kimliğe göre basıyorlar demiş. Kartlar artık seri üretim üretiliyor kişiye özel değil.
Super User dedi: Hesabını doğrulamadığın sürece kullanamazsın Genişletmek için tıkla... Dedim ya kartı alıp hesabınıza bağlıyorsunuz. Arkadaş isme ve kimliğe göre basıyorlar demiş. Kartlar artık seri üretim üretiliyor kişiye özel değil.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #12 Kami Sama dedi: Kartları artık isme ve kimliğe göre basmıyorlar. Kartı eğer D&R gibi yerlerden alırsanız kartı alıp hesabınıza bağlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kami Sama dedi: Dedim ya kartı alıp hesabınıza bağlıyorsunuz. Arkadaş isme ve kimliğe göre basıyorlar demiş. Kartlar artık seri üretim üretiliyor kişiye özel değil. Genişletmek için tıkla... Benim aldığım zaman bu şekildeydi, yanlış bilgi vermişsem sizinki düzeltme olsun.
Kami Sama dedi: Kartları artık isme ve kimliğe göre basmıyorlar. Kartı eğer D&R gibi yerlerden alırsanız kartı alıp hesabınıza bağlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kami Sama dedi: Dedim ya kartı alıp hesabınıza bağlıyorsunuz. Arkadaş isme ve kimliğe göre basıyorlar demiş. Kartlar artık seri üretim üretiliyor kişiye özel değil. Genişletmek için tıkla... Benim aldığım zaman bu şekildeydi, yanlış bilgi vermişsem sizinki düzeltme olsun.