Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 607 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #21 CytQe dedi: Gelen para transferinde yapıyor gönderimde yapmıyor hocam oraya gelen diye belirtirseniz yanlış anlaşılma olmaz. Genişletmek için tıkla... 2K "gelen" diye belirtmişim zaten hocam konuyu gereksiz uzatmaya gerek yok, iyi Sosyaller.
CytQe dedi: Gelen para transferinde yapıyor gönderimde yapmıyor hocam oraya gelen diye belirtirseniz yanlış anlaşılma olmaz. Genişletmek için tıkla... 2K "gelen" diye belirtmişim zaten hocam konuyu gereksiz uzatmaya gerek yok, iyi Sosyaller.
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 433 Çözümler 1 11 Ekim 2025 #22 KingStannis dedi: Arkadaşlar dün aldım kartı aktive de ettim. Henüz harcama yapmadım ama umarım hayırlı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden aldınız acaba? Bende almak istiyorum.
KingStannis dedi: Arkadaşlar dün aldım kartı aktive de ettim. Henüz harcama yapmadım ama umarım hayırlı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden aldınız acaba? Bende almak istiyorum.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.665 Makaleler 1 Çözümler 18 11 Ekim 2025 #23 Merhabaaa dedi: Hocam nerden aldınız acaba? Bende almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... D&R'dan aldım, 20₺ ücreti var ancak uygulamaya kartı tanımlayınca o 20₺ hesaba geçiyor.
Merhabaaa dedi: Hocam nerden aldınız acaba? Bende almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... D&R'dan aldım, 20₺ ücreti var ancak uygulamaya kartı tanımlayınca o 20₺ hesaba geçiyor.