Papara alınmalı mı?

GnçMühendis

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Japonya
Daha fazla  
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
Arkadaşlar ben yıllardır ininal kullanıcısıyım Papara çok övülüyor sizce Papara'ya geçmeli miyim? Aynı zamanda aklımda birkaç soru var:
1-Papara kart borç yapıyor mu? Yani çaldırma vs. durumlarında borçlanmak istemem açıkçası içine para yatırıp kullanmak istiyorum.
2-Papara'nın Ininal'a göre farkları nelerdir?
3-Mesela ben Ininal'da istediğim zaman bir sanal kart açıp o karttan mesela geçen bedava Nitro çekmiştim sonra kartı kapatıyorum aynısını Papara'da yapmak mümkün mü?

Papara ile ininal aynı hiçbir farkı yok yatırma işlemlerinde sadece Papara para almaz 500 TL ve 5 işleme kadar para kesmez.

Cashback var.
Sanal kart 1 TL Papara'da fakat ayda 1 kere ücretsiz açabiliyorsun.

Arkadaşlar ben yıllardır ininal kullanıcısıyım Papara çok övülüyor sizce Papara'ya geçmeli miyim? Aynı zamanda aklımda birkaç soru var:
1-Papara kart borç yapıyor mu? Yani çaldırma vs. durumlarında borçlanmak istemem açıkçası içine para yatırıp kullanmak istiyorum.
2-Papara'nın Ininal'a göre farkları nelerdir?
3-Mesela ben Ininal'da istediğim zaman bir sanal kart açıp o karttan mesela geçen bedava Nitro çekmiştim sonra kartı kapatıyorum aynısını Papara'da yapmak mümkün mü?
1- Borç yapmaz
2- Aylık ücret kesmez, kart evine kadar ücretsiz gelir ve ismine özel yapılır
3- Evet Hayalet Sanal Kart da var normali de var , hayalet kart harcama yaptıktan sonra kendi kendini kapatabiliyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı