Papara alışveriş yapmaya açıldı mı?

Ucrold

Hectopat
Bildiğiniz üzere Papara kapanmıştı. Ama geçen gün arkadaşım açıldığını söyledi. Papara içerisinden para yollanabiliyormuş. Online alışveriş yapılabiliyor mu? Mesela Epic Games'ten oyun alabilir miyim veya Steam?

Bildiğiniz üzere Papara kapanmıştı. Ama geçen gün arkadaşım açıldığını söyledi. Papara içerisinden para yollanabiliyormuş. Online alışveriş yapılabiliyor mu? Mesela Epic Games'ten oyun alabilir miyim veya Steam?
Geçen denedim reddedildi.

"Satın al" kısmında papara kart numaramı doğru şekilde girmeme rağmen "geçersiz kart numarası" şeklinde bir uyarı geliyor. Kartlar iptal sanırım.

Hayır açılmadı Papara'nın Instagram sayfasından son durumu takip edebilirsin.

Denemeye veya konu açmaya gerek yok. Kendileri Twitter'dan duyurusunu geçiyorlar aslında. Zira zaten tekrar açılacağına da Twitter üzerinden duyurmuşlardı.

IBAN ile ödemeyi deneyebilirsin.

Bende IBAN'a gönderme veya alma bile çalışmıyorç

İlginç. Kendim banka hesabımdan Papara hesabına para gönderip denedim. İtemsatış ve ByNoGame de çalıştı. Epic Games'te de çalışacağını düşünüyorum. Benzer altyapıyı kullanıyorlar.

İlginç. Kendim banka hesabımdan Papara hesabına para gönderip denedim. İtemsatış ve ByNoGame de çalıştı. Epic Games'te de çalışacağını düşünüyorum. Benzer altyapıyı kullanıyorlar.
Epic Games'de kendi kart numaramı girdiğimde alt tarafta kırmızı şekilde "geçersiz kart numarası" şeklinde bir yazı beliriyor. Durum belki sizde farklıdır ama ben de böyle.

Epic Games'te kendi kart numaramı girdiğimde alt tarafta kırmızı şekilde "geçersiz kart numarası" şeklinde bir yazı beliriyor. Durum belki sizde farklıdır ama ben de böyle.

Kart numarası girmeyeceksiniz zaten, altta ödeme yöntemi olarak EFT, Havale seçeneği olması lazım. Sonra Papara'nın içinden IBAN'dan para gönderme seçeneğini kullanıp ödemeyi yapacaksınız. O şekilde deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı