Geçen denedim reddedildi.Bildiğiniz üzere Papara kapanmıştı. Ama geçen gün arkadaşım açıldığını söyledi. Papara içerisinden para yollanabiliyormuş. Online alışveriş yapılabiliyor mu? Mesela Epic Games'ten oyun alabilir miyim veya Steam?
Bildiğiniz üzere Papara kapanmıştı. Ama geçen gün arkadaşım açıldığını söyledi. Papara içerisinden para yollanabiliyormuş. Online alışveriş yapılabiliyor mu? Mesela Epic Games'ten oyun alabilir miyim veya Steam?
Bende IBAN'a gönderme veya alma bile çalışmıyorç
Epic Games'de kendi kart numaramı girdiğimde alt tarafta kırmızı şekilde "geçersiz kart numarası" şeklinde bir yazı beliriyor. Durum belki sizde farklıdır ama ben de böyle.İlginç. Kendim banka hesabımdan Papara hesabına para gönderip denedim. İtemsatış ve ByNoGame de çalıştı. Epic Games'te de çalışacağını düşünüyorum. Benzer altyapıyı kullanıyorlar.
Epic Games'te kendi kart numaramı girdiğimde alt tarafta kırmızı şekilde "geçersiz kart numarası" şeklinde bir yazı beliriyor. Durum belki sizde farklıdır ama ben de böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.