Papara alternatifi kart önerisi

aktecha

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx1080 İ510400f 16 ram
Arkadaşlar yaşım 15, biliyorsunuz ki Papara kapandı. Sizce hangi kartı kullanmalıyım şu anda? Var mı öneriniz?

Ben paycell kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır çok memnunum ama kapanır mı diye düşünüyorum malum ininalde kapandı

Arkadaşlar yaşım 15, biliyorsunuz ki Papara kapandı. Sizce hangi kartı kullanmalıyım şu anda? Var mı öneriniz?
Papel’e bakabilirsiniz, Papara’ya benzer yapıda ama birkaç eksiği var. Bana göre davet isterseniz, DC falan bırakırsanız davet kodunu atabilirim.

Ben Paycell kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır çok memnunum ama kapanır mı diye düşünüyorum malum ininalde kapandı.

Paycell çok kişi kullanıyoda kararsızım.

Ailen ile ebeveyn kontrollü banka kartı çıkarmanızı öneririm.

Ya onlar izin vermiyor kendileri kullanıyor bana izin vermiyorlar.

Papel'e bakabilirsiniz, Papara'ya benzer yapıda ama birkaç eksiği var. Bana göre davet isterseniz, DC falan bırakırsanız davet kodunu atabilirim.

Papel kötü ya yorumları falan da çoğu kişi kötü demiş.

Paycell çok kişi kullanıyoda kararsızım.

Ya onlar izin vermiyor kendileri kullanıyor bana izin vermiyorlar.

Papel kötü ya yorumları falan da çoğu kişi kötü demiş.
O konuda bilmiyorum, şu ana kadar bir kötülüğünü görmedim.

Kral bende 15 yaşındayım naysa geçtim Papara kapanınca daha geçeli 3-4 gün oldu yaşın tutmadığı için annemin adına açtım veya sen kendi adına açıp veli onayı yapabilirsin kart gerçekten çok iyi fiziksel kart sipariş verdim bugün elime ulaştı iyi ve Papara gibi kapanmaz arkasında İş Bankası var merak etme ama biraz şaşırdığım şey ise fiziksel kartka para çekme yatırma yok diye biliyorum daha yatırmadım para ama öneririm gerçek kampanyaları da spotify Netflix %50 para iadesi yapıyor bence geçmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…