Papara alternatifi kart önerisi

MajeurDeLa

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam iyi akşamlar. Dostlar bildiğiniz üzere Papara kapandı. O tarihten beri hiçbir bankayı kullanmadım ama eksikliğini yaaştan hissetmeye başladım. Papara kullanma sebebim aslında reşit olmamaktı Papara'nın reşit olmayan kullanıcılarına verdiği haklar çok iyi olduğu için severek kullanıyordum. Önümüzdeki pazar reşit olacağım için bu kısıtlama biraz ortadan kalkıyor. Sorum burada Papara'daki gibi dilediğimiz kadar sanal kart açma(benim için fazlasiyla önemli. Ucuz yollu komisyonsuz para gönderme gibi ayrıcalıklar olan hangi bankayı önerirsiniz?

Sanal kart konusunu bilmem ama yıllardır Enpara kullanıyorum hiç transfer ücreti ödemedim bu zamana kadar hiç de sorun yaşamadım İş Bankası ve Enpara candır.

Sanal kart konusunu bilmem ama yıllardır Enpara kullanıyorum hiç transfer ücreti ödemedim bu zamana kadar hiç de sorun yaşamadım İş Bankası ve Enpara candır.
İlk aklıma benimde enpara geldi ama sanal kart yoksa beni biraz bozar. Bildiğiniz yok mu sanal kart olan

İlk aklıma benim de Enpara geldi ama sanal kart yoksa beni biraz bozar. Bildiğiniz yok mu sanal kart olan.

İyzico var Papara benzeri sanal kart falan var onda ama ben olsam gerçek bir banka kullanırdım.

İyzico var Papara benzeri sanal kart falan var onda ama ben olsam gerçek bir banka kullanırdım.
Gündelik olarak banka kullanıp sanal kart lazım olduğu zaman onları kullansam mantıklı olur mu?

Size kalmış yüklü miktar yatırım vs. tutmayacaksanız sadece günlük iş halledecekseniz tabii ki kullanılır onun dışında gerçek bir banka en iyisi.

Hocam direkt bence herhangi bir bankadan banka kartı alın.

Ben de daha yeni reşit olduğum için bugün Yapı Kredi'ye gittik banka kartı çıkarmak için başvuru yaptık.

Hem böyle daha da güvenilir olur Papara gibi şirketler her an kapanabiliyor pek güvenilir değil.

Tabii güvenli yerlere bel bağlamak daha mantıklı katılıyorum fakat ben sanal kart olarak kullanıyorum bunun sebebi bir kart numarasini birden fazla yerde kullanınca benim için güvenilir hissetirmiyor bu yüzden her yerde hayalet kart misali tek kullanım yapıyorum ne olur ne olmaz. O yüzden sanal kart hayal kart yada tek kullanımlık kart gibi şeyler benim için önemli yüklü miktarda zaten tutmam ki zaten yüklü miktarda param olmaz .d

Hocam o zaman şu dediğiniz çok mantıklı böyle iyi olur.

Gündelik olarak banka kullanıp sanal kart lazım olduğu zaman onları kullansam mantıklı olur mu?

Hocam o zaman şu dediğiniz çok mantıklı böyle iyi olur.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim o zaamn bende Enpara'ya yoneleyeceğim sanal kart için bakarım birkaç Papara alternatif ödeme yollarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…