M musa0 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #1 Merhaba. Papara kapandıktan sonra bir alternatif geçmek istiyorum önerileriniz var mı? Not: 18 yaş altıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2025
Merhaba. Papara kapandıktan sonra bir alternatif geçmek istiyorum önerileriniz var mı? Not: 18 yaş altıyım.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.882 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #2 musa0 dedi: Merhaba. Papara kapandıktan sonra bir alternatif geçmek istiyorum önerileriniz var mı? Not: 18 yaş altıyım. Genişletmek için tıkla... İş Bankası.
musa0 dedi: Merhaba. Papara kapandıktan sonra bir alternatif geçmek istiyorum önerileriniz var mı? Not: 18 yaş altıyım. Genişletmek için tıkla... İş Bankası.
36Güney36 Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer istanbul/ümraniye Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Loq 15aph8 RTX4060 Amd Ryzen 7 7840HS Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #3 musa0 dedi: Merhaba. Papara kapandıktan sonra bir alternatif geçmek istiyorum önerileriniz var mı? Not: 18 yaş altıyım. Genişletmek için tıkla... iş bankasının kartı vardı adını unuttum papel var,hadi var bildiklerim
musa0 dedi: Merhaba. Papara kapandıktan sonra bir alternatif geçmek istiyorum önerileriniz var mı? Not: 18 yaş altıyım. Genişletmek için tıkla... iş bankasının kartı vardı adını unuttum papel var,hadi var bildiklerim
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 895 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2025 #4 İş Bankası+Nays Tami Paycell Vodafone Pay Kampanyalarına göre bakıp bunlardan seçebilirsiniz. Cashback olarak Papel de kullanabilirsiniz. Ama ne olur ne olmaz içinde çok para tutmayın.
İş Bankası+Nays Tami Paycell Vodafone Pay Kampanyalarına göre bakıp bunlardan seçebilirsiniz. Cashback olarak Papel de kullanabilirsiniz. Ama ne olur ne olmaz içinde çok para tutmayın.
M musa0 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #5 Nays İş Bankası'nın biliyorum ama direkt İş Bankası'ndan hesap açmakmı daha mantıklı Nays'dan mı aralarında ne farklar var.
Nays İş Bankası'nın biliyorum ama direkt İş Bankası'ndan hesap açmakmı daha mantıklı Nays'dan mı aralarında ne farklar var.