M mustafa535331 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Google'dan Amazon prim girince Prime sureligim bitmis ve Prime hesabim kapanmis kartlardanda Papara kartimi sildim Papara uygulamadan boyle gosteriyor aboneliğimi bitti mi? Acaba. mustafa535331 dedi: Google'dan Amazon prim girince Prime sureligim bitmis ve Prime hesabim kapanmis kartlardanda Papara kartimi sildim Papara uygulamadan boyle gosteriyor aboneliğimi bitti mi? Acaba. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla aboneligi AC kapat yaptim tarih bugünun oldu. Dosya Ekleri Screenshot_2022-10-28-11-02-58-639_com.mobillium.papara.jpg 30,3 KB · Görüntüleme: 55
Google'dan Amazon prim girince Prime sureligim bitmis ve Prime hesabim kapanmis kartlardanda Papara kartimi sildim Papara uygulamadan boyle gosteriyor aboneliğimi bitti mi? Acaba. mustafa535331 dedi: Google'dan Amazon prim girince Prime sureligim bitmis ve Prime hesabim kapanmis kartlardanda Papara kartimi sildim Papara uygulamadan boyle gosteriyor aboneliğimi bitti mi? Acaba. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla aboneligi AC kapat yaptim tarih bugünun oldu.