1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Nisan 2021 #21 methz dedi: Hocam bu kuralin tam olarak nerede yazdigini biliyor musunuz yani Papara'dan vs. bir yerden okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/fees-and-limits papara card atm ile yatırma kısmından daha fazla bilgi kısmına tıklayınca görürsünüz.
methz dedi: Hocam bu kuralin tam olarak nerede yazdigini biliyor musunuz yani Papara'dan vs. bir yerden okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/fees-and-limits papara card atm ile yatırma kısmından daha fazla bilgi kısmına tıklayınca görürsünüz.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 8 Nisan 2021 #22 Emily Kaldwin dedi: Yıllardır kullanıyorum tek kuruş almadılar benden. Üstüne 10tl verdiler server mı ne çökmüş zamanında. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Server çöktüğünde sinirlenip kartı kırmıştım. İptal ettirmiştim kartı sonra. Hocam ne yapmışım ben . Bekleseydim keşke. 10 TL'yi kaçırmışım. Bruh Moment öyle bir andır ki. Konuya gelirsek aylık ücret almıyor hocam.
Emily Kaldwin dedi: Yıllardır kullanıyorum tek kuruş almadılar benden. Üstüne 10tl verdiler server mı ne çökmüş zamanında. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Server çöktüğünde sinirlenip kartı kırmıştım. İptal ettirmiştim kartı sonra. Hocam ne yapmışım ben . Bekleseydim keşke. 10 TL'yi kaçırmışım. Bruh Moment öyle bir andır ki. Konuya gelirsek aylık ücret almıyor hocam.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #23 methz dedi: Hocam ÖmerKudin fazla para olunca kesiyor demis ama bir bilginiz var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aylık bin TL olması lazım geçerseniz kesebilir. Şuana kadar 750TL yükledim sıkıntı yok.
methz dedi: Hocam ÖmerKudin fazla para olunca kesiyor demis ama bir bilginiz var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aylık bin TL olması lazım geçerseniz kesebilir. Şuana kadar 750TL yükledim sıkıntı yok.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 8 Nisan 2021 #24 Sydraaa dedi: Hocam aylık bin TL olması lazım geçerseniz kesebilir. Şuana kadar 750TL yükledim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, o kadar yuklemiyorum zaten.
Sydraaa dedi: Hocam aylık bin TL olması lazım geçerseniz kesebilir. Şuana kadar 750TL yükledim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, o kadar yuklemiyorum zaten.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Nisan 2021 #25 Dreamy Bull dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Emin misin ? Arkadaşlar cevabı vermiş zaten. Cashback sayesinde kâr bile ediyorsunuz. Çok takılmamak lazım
Dreamy Bull dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Emin misin ? Arkadaşlar cevabı vermiş zaten. Cashback sayesinde kâr bile ediyorsunuz. Çok takılmamak lazım