Papara başarısız işlemlerdeki para geri döner mi?

James Gosling

Megapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşım Papara kullanmaya yeni başladı ve ailesinin banka hesaplarından kendi Papara hesabına Havale/EFT yöntemi ile para yatırmış ancak hesap sahibi kendisi olmadığı için Papara hesabına bu yatırılan para yansımamış ve bankadan para çıkmış. Sizce bu para geri döner mi yoksa müşteri hizmetleri ile görüşmeli mi?

Döner. Harcama itirazı yapacak. Gönderilen bankanın müşteri hizmetlerinden yardım talep edilecek. Gerekli bilgiler temsilciden alındıktan sonra Papara ile mailleşme gerçekleşmeli. Yardım kısmından. Bu kadar şimdilik. Adamlar en az 10 kere söylüyor halbuki yatıracağın hesap kendi adına kayıtlı olmalı diye.

Dediklerinizden hiçbir şey anlamadım. Özne kullanır mısınız?

Dediklerinizden hiçbir şey anlamadım. Özne kullanır mısınız?

Neyini anlamadın dostum. Gönderdiği bankanın müşteri hizmetlerini arayıp harcama itirazı yapacak. Gerekli bilgiler ve belgeler, temsilciden edinildikten sonra Papara ile mailleşip sorununu çözecekler. En az 10-15 gün sürer. Tabi bunların hepsini ailesinden kimin kartını kullanmış ise o yapacak.

Papara kartım gelmişti. Babanın kartımdan 10 TL aktardık. 15 dk bekledik. Papara'ya para gelmedi. Müşteri hizmetleri arardık. Babamın kartımda ön ödemeli hesaplara para aktaramıyormuş dedi falan.
Sonra 1-2 saat babam kartıma geri para geldi. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…