Papara benzeri kart önerisi

Banka hesabı dışında bankalara ait ön ödemeli kart tercih etmeye çalışın bence kapanma ihtimali en az olanlar o tarz hesaplar çünkü.
Tabii benim tercihim banka hesabı olur.
18 yaş üzeri için Enpara, 18 yaş altı için ise veli ile birlikte Garanti BBVA vadesiz TL hesabı olur orası başka.

Örneğin Tosla Nays tami.

Tosla açamıyorum nedense bilgilerin hatalı diyor.

Örnek verdim zaten o tarz hesaplar tavsiyem yani. Yani bankalara ait olan ön ödemeli kartlara bakabilirsiniz genel olarak. Çünkü kapanma ihtimalleri en az olan onlar.

tosla saçma bir şekilde hesap açılmıyor. bilgilerin yanlış diyor. herşey doğru olmasına rağmen
Herkes Hadi demiş de Hadi kart A101'de 100TL, Eve veya English Home'dan alırsanız 50tl ve nereden alırsanız alın 50tl hesabınıza iade ediliyor.

Şuan en iyisi Mars bence cashbackler falan baya iyi veriyo. Bizimkilerde harçlığımı oraya gönderdiler şimdilik memnunum

Şuan en iyisi Mars bence cashbackler falan baya iyi veriyo. Bizimkilerde harçlığımı oraya gönderdiler şimdilik memnunum
Ya bende Mars'a geçtim de oyun falan alırken baya kolaylık oldu sevdim şimdlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…