Papara benzeri Steam'de sorun çıkarmayacak kart önerisi

PatrickReyiz

Centipat
Daha fazla  
Papara kullanıyordum, fıstık gibi karttı, kapandı. Tosla'ya geçtim, onda IBAN yok, bana para gönderemiyorlar. Steam'de pazarda 5 dolar filan aldığımda ban atıyor, o yüzden Steam'de sorun çıkarmayan, Mastercard Steam uyumlu, cashback olursa iyi olur kart önerisi ve 18 yaş altı kullanabilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nays veli onayı gerektiriyor harici 24 Ocakta ön ödemeli kartların kimlik doğrulamadan Online alışveriş yapması yasaklandı eğer IBAN falan olsun istiyosanız ya İş Bankası İlk İmza'ya Halkbank kumbara hesabını öneririm. Ha bir de Parolapara var oda güzel IBAN'ı falan da var sıkıntı çıkartmadı bende onu da düşünebilirsiniz.

Hocam telefonunda root Jailbreak var diyor uygulamaya giremiyorum.

Hocam Parolapara TROY, Steam'de alışveriş yapamam.

Ya hep bir ağızdan laf çıkıyor hangi kartı alacağımı şaşırdım. Yok mu arkadaş şöyle herkesin önerdiği bir şey?

Tami. Garanti'ye ait ve Mastercard.

Tami. Garanti'ye ait ve Mastercard.

Tami'yi önermem bir Garanti Bankası kadar edemez Fast'ler 40dk sonra düşüyor müşteri temsilcisi ayakta uyuyor neredeyse bir 90TL'lik iade için 1.5 AY uğraştırdılar. Tami yerine git garantide normal vadesiz açtır daha iyi.

Hocam Parolapara TROY, Steam'de alışveriş yapamam.

Hocam zaten parolaparanında faaliyetleri durdurulmuş demeye kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…