Papara benzeri uygulama önerisi

Tobey

Decapat
Daha fazla  
Papara kapandığı için farklı bir karta geçmeyi düşünüyorum. Güzel müadil olan kart varsa bilgilendirir misiniz? Limite göre iyi olsun ve reşit olmayanlara çok kısıtlamasa iyi olur.

Papel var umarım yakında ona da el konmaz ise, ya da Nays sanırım ama bunu çok bilmiyorum.

Papel kullanıyorum cashbackleri sağlam yt ve spoti de yüzde 60 geri veriyor mesela ben sırf onlar için kullanyorum.

Herkes 18 yaşında mı?

Reşit olmayan kişilere kısıtlamasını istemiyor konuyu açan adam, banka hesabı açabiliyor mu sence? Diyelim ki açabiliyor bu da seni ilgilendirmiyor, istediğim yerden istediğim şekilde legal olarak hesabımı açarım.

Kardeş sende gidip görmüş gibi anlatıyon, Tiktok haber ajanslarını takip etmeyi azalt.

Kardeşim sıkıntın mı var acaba ben 18 yaşından büyüğüm de banka hesabım da var ama 18 yaşından küçük adamlar ne yapsın ve mesela youtube ve spotify da ödediğin ücretin yüzde 60 ını geri veriyor sana ne güzel işte eğer yasa dışı bir şey yaparlarsa da olan onlara oluyor bize değil sırf yorum yapmak için yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…