Ö Öyle biri Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Papara resimde gördüğünüz yerleri doldurunca aileme harcadıklarım bildirim gider mi? Dosya Ekleri Screenshot_2023-07-05-13-10-52-517_com.mobillium.papara.jpg 30,6 KB · Görüntüleme: 150
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 5 Temmuz 2023 #2 Harcama bildirimleri gitmez, bu kadar kasmayın.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #3 Öyle biri dedi: Papara resimde gördüğünüz yerleri doldurunca aileme harcadıklarım bildirim gider mi? Genişletmek için tıkla... Engellersin en kötü.
Öyle biri dedi: Papara resimde gördüğünüz yerleri doldurunca aileme harcadıklarım bildirim gider mi? Genişletmek için tıkla... Engellersin en kötü.
Gyro Zeppeli Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 520 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650Tİ Razer DeathAdder V3 Pro SteelSeries Artics Nova 3 Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 5 Temmuz 2023 #5 Öyle biri dedi: Papara resimde gördüğünüz yerleri doldurunca aileme harcadıklarım bildirim gider mi? Genişletmek için tıkla... Telefonunu alıp bakmadıkları sürece haberleri olmuyor. Merak etme
Öyle biri dedi: Papara resimde gördüğünüz yerleri doldurunca aileme harcadıklarım bildirim gider mi? Genişletmek için tıkla... Telefonunu alıp bakmadıkları sürece haberleri olmuyor. Merak etme
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 5 Temmuz 2023 #6 EfeOzcann dedi: Engellersin en kötü. Genişletmek için tıkla... Gittikten sonra engellemenin ne faydası var
EfeOzcann dedi: Engellersin en kötü. Genişletmek için tıkla... Gittikten sonra engellemenin ne faydası var
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #7 Ali Pınar dedi: Gittikten sonra engellemenin ne faydası var Genişletmek için tıkla... Önce annenin telefonunu al sonra hesap açmayı dene SMS doğrulaması gelince engelle. Ayrıca bu kadar ciddiye almayın soyle annene ben Black kart alacağım diye gerek yok bu kadar şeye.
Ali Pınar dedi: Gittikten sonra engellemenin ne faydası var Genişletmek için tıkla... Önce annenin telefonunu al sonra hesap açmayı dene SMS doğrulaması gelince engelle. Ayrıca bu kadar ciddiye almayın soyle annene ben Black kart alacağım diye gerek yok bu kadar şeye.
Ö Öyle biri Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #8 EfeOzcann dedi: Önce annenin telefonunu al sonra hesap açmayı dene SMS doğrulaması gelince engelle. Ayrıca bu kadar ciddiye almayın soyle annene ben Black kart alacağım diye gerek yok bu kadar şeye. Genişletmek için tıkla... Zaten alacağımdan haberleri var ama ne aldıklarımı veya harcamalarımı görsünler istemiyorum.
EfeOzcann dedi: Önce annenin telefonunu al sonra hesap açmayı dene SMS doğrulaması gelince engelle. Ayrıca bu kadar ciddiye almayın soyle annene ben Black kart alacağım diye gerek yok bu kadar şeye. Genişletmek için tıkla... Zaten alacağımdan haberleri var ama ne aldıklarımı veya harcamalarımı görsünler istemiyorum.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #9 Öyle biri dedi: Zaten alacağımdan haberleri var ama ne aldıklarımı veya harcamalarımı görsünler istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Görmezler diye biliyorum.
Öyle biri dedi: Zaten alacağımdan haberleri var ama ne aldıklarımı veya harcamalarımı görsünler istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Görmezler diye biliyorum.