Papara BJK kart ile sözleşmeli hesaba geçilir mi?

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu kartta da sözleşmeli hesaba geçebiliyor muyuz?

Maalesef geçilemiyor.
Black, Gray, Rose, Almond ve Teal kartlarından birini uygulamasından veya sitesinden sipariş verirsen olabilirsin.

Hocam bu sorunu bir konuda görmüştüm ve sizde cevap vermiştiniz bende tam emin olmak için konu açtım çok kötü olay ya.

Yine de tam emin olmak için Papara topluluk kısmında bu konuyu açtım. Böyle bir olay yoksa almayacağım.

Hocam peki normal kart ile sözleşmeli hesaba geçsek sonra BJK kartı alsak bir işe yarar mı bilginiz var mı acaba?

Hocam 18 yaş altı iseniz kart sipariş etseniz de sözleşmeli hesap olmaz. Sözleşmeli hesap olabilmesi için veli onayını aldığınız velinin sözleşmeli hesaba geçmesi gerek.

Hocam 18 yaş altı iseniz kart sipariş etseniz de sözleşmeli hesap olmaz. Sözleşmeli hesap olabilmesi için veli onayını aldığınız velinin sözleşmeli hesaba geçmesi gerek.

Hocam evet 15 yaşındayım velim sözleşmeli hesaba geçecek zaten.

Ne olarak yarar mı?
Kullanamama gibi bir sorun yaşamazsınız.

Hocam yanlış anladım konu çorba oldu şimdi jeton düştü.

Ve hocam velimin sözleşmeli hesaba geçmesi için kimliğini ve yüzünü doğrulaması gerekiyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…