E Erenqq.tt Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #21 muhammedst_35 dedi: Kart sipariş değil de sadece NFC ile doğrulama yapsa geçiyorum yani sözleşmeli hesaba. Genişletmek için tıkla... Evet hocam NFC ile sözleşmeliye geçirip daha sonra BJK Kart sipariş verebilirsiniz
muhammedst_35 dedi: Kart sipariş değil de sadece NFC ile doğrulama yapsa geçiyorum yani sözleşmeli hesaba. Genişletmek için tıkla... Evet hocam NFC ile sözleşmeliye geçirip daha sonra BJK Kart sipariş verebilirsiniz
muhammedst_35 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 955 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #22 Anladım kart sipariş yapmayacağım sadece NFC ile doğrulama yapmayı seçeceğim. 519928 dedi: Sözleşmeliye geçilmesi için evet. Genişletmek için tıkla...
Anladım kart sipariş yapmayacağım sadece NFC ile doğrulama yapmayı seçeceğim. 519928 dedi: Sözleşmeliye geçilmesi için evet. Genişletmek için tıkla...
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 9 Aralık 2023 #23 muhammedst_35 dedi: Anladım kart sipariş yapmayacağım sadece NFC ile doğrulama yapmayı geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten veliniz sözleşmeli olduktan sonra profil kısmından veya oradan bir yerden sizin sözleşmeli olmanızı onaylamalı.
muhammedst_35 dedi: Anladım kart sipariş yapmayacağım sadece NFC ile doğrulama yapmayı geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten veliniz sözleşmeli olduktan sonra profil kısmından veya oradan bir yerden sizin sözleşmeli olmanızı onaylamalı.
muhammedst_35 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 955 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #24 519928 dedi: Ayrıyeten veliniz sözleşmeli olduktan sonra profil kısmından veya oradan bir yerden sizin sözleşmeli olmanızı onaylamalı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam son olarak NFC ile doğrulama tam olarak ne oluyor yüz ve kimlik doğrulaması benim bildiğim.
519928 dedi: Ayrıyeten veliniz sözleşmeli olduktan sonra profil kısmından veya oradan bir yerden sizin sözleşmeli olmanızı onaylamalı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam son olarak NFC ile doğrulama tam olarak ne oluyor yüz ve kimlik doğrulaması benim bildiğim.
E Erenqq.tt Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #25 muhammedst_35 dedi: Anladım hocam son olarak NFC ile doğrulama tam olarak ne oluyor yüz ve kimlik doğrulaması benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Yeni kimlik kartını okutuyorsunuz hocam temassız ödeme yapmak gibi düşünün
muhammedst_35 dedi: Anladım hocam son olarak NFC ile doğrulama tam olarak ne oluyor yüz ve kimlik doğrulaması benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Yeni kimlik kartını okutuyorsunuz hocam temassız ödeme yapmak gibi düşünün