dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #1 Kullanılır mı? Ona göre alacağım. Mesajlarınızı bekliyorum.
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 10 Ekim 2023 #2 dogiadam dedi: Kullanılır mı? Ona göre alacağım. Mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Onaysız hesapta sanal kart bile açamazsınız.
dogiadam dedi: Kullanılır mı? Ona göre alacağım. Mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Onaysız hesapta sanal kart bile açamazsınız.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #3 @darkinbox dediği gibi, onaysız hesapta, hesabı onaylamak dışında hiçbir şey yapamazsınız.
dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #4 Onaylıyım o zaman beşiktaşa destek ilk defa Papara açıyorum Tosla kullanıyordum. BGSGP dedi: @darkinbox dediği gibi, onaysız hesapta, hesabı onaylamak dışında hiçbir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... darkinbox dedi: Onaysız hesapta sanal kart bile açamazsınız. Genişletmek için tıkla...
Onaylıyım o zaman beşiktaşa destek ilk defa Papara açıyorum Tosla kullanıyordum. BGSGP dedi: @darkinbox dediği gibi, onaysız hesapta, hesabı onaylamak dışında hiçbir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... darkinbox dedi: Onaysız hesapta sanal kart bile açamazsınız. Genişletmek için tıkla...
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #5 dogiadam dedi: Onaylıyım o zaman beşiktaşa destek ilk defa Papara açıyorum Tosla kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Onayla, ama BJK kart gereksiz pahalıydı diye hatırlıyorum. Tavsiyem düz lite kart alın keyfinize bakın.
dogiadam dedi: Onaylıyım o zaman beşiktaşa destek ilk defa Papara açıyorum Tosla kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Onayla, ama BJK kart gereksiz pahalıydı diye hatırlıyorum. Tavsiyem düz lite kart alın keyfinize bakın.
dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #6 BGSGP dedi: Onayla, ama BJK kart gereksiz pahalıydı diye hatırlıyorum. Tavsiyem düz Lite kart alın keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Lite kartım var zaten bir süredir onu kullanıyorum ama onda para gönderme yok diye biliyorum.
BGSGP dedi: Onayla, ama BJK kart gereksiz pahalıydı diye hatırlıyorum. Tavsiyem düz Lite kart alın keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Lite kartım var zaten bir süredir onu kullanıyorum ama onda para gönderme yok diye biliyorum.
SmileeFate Kilopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 664 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Monitör: AOC 2260WG5 75Hz Anakart: MSI MPG Z490 Gaming Plus İşlemci: Intel(R) Core(TM) Intel i5-10600 Sıvı Soğutma: Lian Li Galahad 240 Ekran Kartı: PNY GeForce RTX 4060 Ti 8GB Bellek: XPG Gammix D30 (2X8) 3200Mhz CL16 Depolama: 1+1 TB HDD - Adata Su630 240 GB - Kioxia 1 TB SSD Ekipman: Logitech G PRO X 7.1 - Corsair K55 RGB PRO️️ - Bloody V7 - Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #7 dogiadam dedi: Kullanılır mı? Ona göre alacağım. Mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BJK kart şu an uygulama dışında bildiğim kadarıyla kartal yuvasıda dahil diğer anlaşmalı yerlerde de satılmıyor. Uygulamadan alırsanız hesap doğrulaması yapmanız gerekebilir. dogiadam dedi: Lite kartım var zaten bir süredir onu kullanıyorum ama onda para gönderme yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabınız sözleşmeliyse para gönderimi ve ATM'den para çekimi gibi tüm özellikleri kullanabilirsiniz. Karta bağlı bir durum değil bu.
dogiadam dedi: Kullanılır mı? Ona göre alacağım. Mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BJK kart şu an uygulama dışında bildiğim kadarıyla kartal yuvasıda dahil diğer anlaşmalı yerlerde de satılmıyor. Uygulamadan alırsanız hesap doğrulaması yapmanız gerekebilir. dogiadam dedi: Lite kartım var zaten bir süredir onu kullanıyorum ama onda para gönderme yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabınız sözleşmeliyse para gönderimi ve ATM'den para çekimi gibi tüm özellikleri kullanabilirsiniz. Karta bağlı bir durum değil bu.