Papara BJK kart onaysız hesapta kullanır mı?

dogiadam

Hectopat
Daha fazla  
Kullanılır mı? Ona göre alacağım. Mesajlarınızı bekliyorum.

@darkinbox dediği gibi, onaysız hesapta, hesabı onaylamak dışında hiçbir şey yapamazsınız.

Onaylıyım o zaman beşiktaşa destek ilk defa Papara açıyorum Tosla kullanıyordum.
Onayla, ama BJK kart gereksiz pahalıydı diye hatırlıyorum. Tavsiyem düz lite kart alın keyfinize bakın.

Onayla, ama BJK kart gereksiz pahalıydı diye hatırlıyorum. Tavsiyem düz Lite kart alın keyfinize bakın.

Lite kartım var zaten bir süredir onu kullanıyorum ama onda para gönderme yok diye biliyorum.

Kullanılır mı? Ona göre alacağım. Mesajlarınızı bekliyorum.

BJK kart şu an uygulama dışında bildiğim kadarıyla kartal yuvasıda dahil diğer anlaşmalı yerlerde de satılmıyor. Uygulamadan alırsanız hesap doğrulaması yapmanız gerekebilir.

Lite kartım var zaten bir süredir onu kullanıyorum ama onda para gönderme yok diye biliyorum.

Hesabınız sözleşmeliyse para gönderimi ve ATM'den para çekimi gibi tüm özellikleri kullanabilirsiniz. Karta bağlı bir durum değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…