Papara Black Card 1,5 Aydır Gelmiyor

EkoEkoo

Hectopat
Siparişi verildikten sonra bir haftada AGT'ye verildi fakat bir aydan fazla süredir hala kartımı alamadım. Üstüne üstlük kargo sorgulamada ziyaret girildi yazıyor, sorun şu ki ziyaretin girildiği zaman ve kargoya verilen zaman arasında çoğu zaman ben evdeydim, ben değilken de ailem vardı onlar da kuryenin geleceğinden haberdardı. WhatsApp destekten bayağı yazdım fakat sonuç alamadım. İnsanları mağdur ediyorlar, ben kart bir iki haftada gelir diye beklerken en lazım olduğu anda hala kartı alamadım. Aynı veya benzer şeyleri yaşayan biri yardımcı olursa sevinirim.

Olabilir, Banada 3 ayda geldi.

Çoğu kişi bu durumu yaşıyor, daha müşterisine kart ulaştıramayan şirketten hayır beklemem ben.

Aynısı oldu, desteğe yazdıktan 2-3 saat sonra bana geldi desteğin geri yazmamasına rağmen. 1,5 2 ay gibi bir sürede geldi. Süre uzayabilir, beklemeniz lazım.

AGT Kargo'yla geliyor muhtemelen o yüzden çok beklersin, benim Papara kartım halenda gelmedi neredeyse tam 1 sene oldu sanırım.

Şans meselesi. AGT resmen Papara'ya bilerek yapıyor. 2 günde bir konu görüyorum. Gerçi 2 hafta önce yeni kart istedim ve 3 günde geldi. Yani şans.

1.5 yıldır gelmiyor artık pes ettim 6. kart siparişimde gelmedi.

Şans meselesi. AGT resmen Papara'ya bilerek yapıyor. 2 günde bir konu görüyorum. Gerçi 2 hafta önce yeni kart istedim ve 3 günde geldi. Yani şans.

Aynısı oldu, desteğe yazdıktan 2-3 saat sonra bana geldi desteğin geri yazmamasına rağmen. 1,5 2 ay gibi bir sürede geldi. Süre uzayabilir, beklemeniz lazım.

Olabilir, bana da 3 ayda geldi.

AGT çağrı merkezine yazdım birkaç kez, bunu devam ettirmem işe yarar mı? Şikayetvar sitesine de yazdım şimdi.

Yaşadığım şehir zaten küçük olduğu için şansım daha da düşüyor sanırım. Of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…