Papara Black Card 18 yaş altında kullanılabilir mi?

Black Card için diyorsanız ben 13 yaşımda kendim hiçbir veli izni olmadan Papara Black Card çağıttırdım hocam herhangi bir veli sorunu yaşamadım (ailem kart eve geldikten sonra haberleri oldu zaten 😀)

Blackcard ne özelliği var litre kartlarda var görmüştüm bu arada daha dün şoka gittim Papara Card'lar vardı.

Blackcard ne özelliği var litre kartlarda var görmüştüm bu arada daha dün şoka gittim Papara Card'lar vardı.

Black Card sadece Papara'dan talep ederek alınabilir fakat Lite Card'ı satan herhangi bir yerden satın alabilirsin. Black Card'ın arkasında ismin yazar fakat Lite Card'ın arkasında kart bilgileri dışında kişisel bilgi bulunmaz. Hesabında sadece Lite Card tanımlı ise para çekimi yapamazsın Black Card tanımladıktan sonra Black Card'ınla hesabındaki paranı çekebilirsin. Hesabına hem Black Card hem de Lite Card tanımlayabilirsin. Lite Card hiç kullanmadım fakat bildiğim böyle hocam. 23 Mayıs itibarıyla Lite Card ile Black Card ayrımı kaldırılmış Papara'nın bir kendi sitesinede bakın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı