The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 3 Şubat 2023 #11 Rezil bir firma AGT, her gün arayıp sıkıştırdım sürekli WhatsApp'tan yazdım öyle anca hemen getirdiler. Sıkıştırmasam gelmeyecekti. Bazen uğraşmak gerekiyor.
Rezil bir firma AGT, her gün arayıp sıkıştırdım sürekli WhatsApp'tan yazdım öyle anca hemen getirdiler. Sıkıştırmasam gelmeyecekti. Bazen uğraşmak gerekiyor.
KedileriSevenBiri Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #12 Maalesef olmuyor yeni kart sipariş edince 20 tl ücret kesiyor mehmet6354 dedi: Adres bilgileri doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hwaxer dedi: Sipariş iptal edilemiyor mu? Genişletmek için tıkla...
Maalesef olmuyor yeni kart sipariş edince 20 tl ücret kesiyor mehmet6354 dedi: Adres bilgileri doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hwaxer dedi: Sipariş iptal edilemiyor mu? Genişletmek için tıkla...
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Şubat 2023 #13 Hwaxer dedi: Eee alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Yok 5 6 ay bekledim sonra paparayı aradım getirmedi adam diye sonra yine black kard istedim onu da getirmedi.
Hwaxer dedi: Eee alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Yok 5 6 ay bekledim sonra paparayı aradım getirmedi adam diye sonra yine black kard istedim onu da getirmedi.
KedileriSevenBiri Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #14 Hwaxer dedi: Sipariş iptal edilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır iptal olmuyor yeni kart için de 20 tl istiyor
Hwaxer dedi: Sipariş iptal edilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır iptal olmuyor yeni kart için de 20 tl istiyor
Hwaxer Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 471 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #15 HanDuo dedi: Yok 5 6 ay bekledim sonra Papara'yı aradım getirmedi adam diye sonra yine Black kard istedim onu da getirmedi. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorlar ya şaka gibi ben 3 gün önce falan istedim dağıtıma çıktı diyor umarım gelir.
HanDuo dedi: Yok 5 6 ay bekledim sonra Papara'yı aradım getirmedi adam diye sonra yine Black kard istedim onu da getirmedi. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorlar ya şaka gibi ben 3 gün önce falan istedim dağıtıma çıktı diyor umarım gelir.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Şubat 2023 #16 KedileriSevenBiri dedi: Hayır iptal olmuyor yeni kart için de 20 tl istiyor Genişletmek için tıkla...
KedileriSevenBiri dedi: Hayır iptal olmuyor yeni kart için de 20 tl istiyor Genişletmek için tıkla...