Papara Black Card alınır mı?

Hiç işlem ücreti kesmiyorsa bu adamlar nerden para kazanıyor bir bilginiz var mı?

Güvenlik konusunda falan bir sorun var mı? Kart ücreti var mı? İninal ve Paycell gibi para çekme ücreti var mı? Kullananlar varsa memnun musunuz?
Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Kart ücreti yok. İninall ve Paycell gibi para çekme veya para yatırma durumunda ücret ödemiyorsun. Memnunum.

Ben İnina'den Papara'ya geçtim ve bence Papara çok daha iyi çünkü kart alıyorsun ücreti hesabına yatıyor ya da istiyorsun evine geliyor bedavadan bankamatikten bedavaya para çek/yatır daha ne olsun.

Kötü bir özelliğini söyle? Ayda 2 TL çekmesimi yapma Allah aşkına aylık 2 TL'den kimse batmaz.

Para yatırırken para çekerken aylık 2 TL kesiyor üstelik Papara'da cashback var aldığın ürünün %50'sini geri veriyor eczanede bile.

Şu anda kullanıyorum. Tek sıkıntısı IBAN'la banka hesabından para alamıyorsunuz. Kendi banka hesabınızdan başka para gelmiyor. Onun dışında bayağı iyi. Özellikle İninale göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…