Papara Black Card alınmıyor

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 2 ay önce Papara Black Card sipariş vermiştim ancak okul nedeniyle alamamıştım. Aksilikler yüzünden şu an tekrar almak istiyorum kartı ama teslim edilmiş olarak gözüküyor ve kart talep ede basamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Gelmeyen kartı iptal edemiyorum onaylanmadığı için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220921-201553.png
    140,4 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam klasik olacak en sağlıklısı desteğe başvurun.

Kargo firması ile görül büyük ihtimalle onlardadır.

Kargo firması AGT Kurye olması lazım onlarla bir konuş olmadı Papara desteğe yaz.

Desteğe başvurun en iyi çözüm olur ama bir iki hafta daha beklerisiniz kargo şirketi çok kötü amazona iyi Papara'ya gelince kötü oluyor.

Hocam desteği arayın yeni talebi telefonla oluşturuyorlar.

Tekrar baktım kusura bakmayın 4.5 ay olmuş hâlâ kuryeyi arayabilir miyim? Ama bana ulaştı olarak yazıyor yani almadı iptal ettim kart teslim edildi olarak.

Tekrar baktım kusura bakmayın 4.5 ay olmuş hâlâ kuryeyi arayabilir miyim? Ama bana ulaştı olarak yazıyor yani almadı iptal ettim kart teslim edildi olarak.

Dostum buraya hala yazacağına siparişinden kuryenin numarasını alıp arıyabilirsin agt saat 10'a kadar açık diye biliyorum.

Dostum buraya hala yazacağına siparişinden kuryenin numarasını alıp arıyabilirsin agt saat 10'a kadar açık diye biliyorum.

Açmıyorlarki bekliyorum 25 dk oldu deniyorum aramayı.

Ve AGT Kurye'ye girip takip no yazınca error request tarzı bir şey diyor tüm bilgiler kesin doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…