Papara Black Card Almak Mantıklı mıdır?

Zarem61

Hectopat
Daha fazla  

Hocam, ben de Black kart alacağım. Sizce mantıklı mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı. Ben de kullanıyorum, gayet iyi bir kart.
Not: Yasa dışı işlere bulaşmadığınız sürece ve kartı kiralamadığınız sürece sorun olmaz, ancak eğer yaparsanız geçmiş olsun...

En mantıklısı zaten o şu anda. Ekstra ücret ödemiyoruz.

Fiziksel olarak kullanmayacaksanız hiçbir mantığı yok. Ben alalı birkaç ay oluyor fakat henüz bir kez bile kullanmadım.

Fiziksel olarak kullanmayacaksanız hiçbir mantığı yok. Ben alalı birkaç ay oluyor fakat henüz bir kez bile kullanmadım.
Ben de son 2 senede en fazla 10 alışverişte kullanmışımdır ama para transferi yaparken işe yarayabiliyor. Avantajları, kredi kartlarının yanında çok zayıf kalıyor. Eskiden olan eczane kampanyası gerçekten iyiydi.

Para iade kampanyaları oluyor, aynı zamanda kredi kartı kaydetmeyi güvenli bulmuyorsanız böyle bir kart işinize yarayacaktır alışverişlerinizde.

Direkt Papara üzerinde sanal kart ile yapılabilen işlemler zaten, o yüzden çok mantıklı gelmiyor bana.

Paparaya para yatırılırken atm ler 1.48tl kesiyormu? Dün kardeşim para yatırırken 2tl işlem ücreti aldı iptal edip tosla kartına koyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…