rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #21 Hocam bu arada bu yaş olayına fazla takılmayın, 13 yaşının altındakilerde sipariş edebiliyor diye biliyorum.
Hocam bu arada bu yaş olayına fazla takılmayın, 13 yaşının altındakilerde sipariş edebiliyor diye biliyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.014 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #22 453476 dedi: Pazar hariç tüm hafta. Genişletmek için tıkla... Cumartesi dahilse çok güzel olur. Onun harici Papara talebi için hesap oluştururken full kendi kişisel bilgilerim ile kayıt olayım değil mi?
453476 dedi: Pazar hariç tüm hafta. Genişletmek için tıkla... Cumartesi dahilse çok güzel olur. Onun harici Papara talebi için hesap oluştururken full kendi kişisel bilgilerim ile kayıt olayım değil mi?
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 11 Kasım 2021 #23 453476 dedi: Hocam yakın zamanda IBAN özelliği gelecek. Genişletmek için tıkla... IBAN derken hocam? Mevcut durumda IBAN ile transfer yapabiliyorsun ama yine sınır var. Sınır mı kalkacak yeni duyuyorum, güzel olur aşırı saçma çünkü.
453476 dedi: Hocam yakın zamanda IBAN özelliği gelecek. Genişletmek için tıkla... IBAN derken hocam? Mevcut durumda IBAN ile transfer yapabiliyorsun ama yine sınır var. Sınır mı kalkacak yeni duyuyorum, güzel olur aşırı saçma çünkü.
BoraRz Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #24 Değer. Harika bir şey her şeyde özgürsün limitsiz ücretsiz böyle anlatılmaz yaşanır. Al bence.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 11 Kasım 2021 #25 iKayraOnur dedi: Cumartesi dahilse çok güzel olur. Onun harici Papara talebi için hesap oluştururken full kendi kişisel bilgilerim ile kayıt olayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Cumartesi dahil. Evet, kayıt olurken ve başvuru yaparken, kendi bilgilerinizi girmelisiniz. Eiesenhower dedi: IBAN derken hocam? Mevcut durumuna IBAN ile transfer yapabiliyorsun ama yine sınır var. Sınır mı kalkacak yeni duyuyorum, güzel olur aşırı saçma çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet, herkes gönderebilecek.
iKayraOnur dedi: Cumartesi dahilse çok güzel olur. Onun harici Papara talebi için hesap oluştururken full kendi kişisel bilgilerim ile kayıt olayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Cumartesi dahil. Evet, kayıt olurken ve başvuru yaparken, kendi bilgilerinizi girmelisiniz. Eiesenhower dedi: IBAN derken hocam? Mevcut durumuna IBAN ile transfer yapabiliyorsun ama yine sınır var. Sınır mı kalkacak yeni duyuyorum, güzel olur aşırı saçma çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet, herkes gönderebilecek.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.014 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #26 453476 dedi: Cumartesi dahil. Evet, kayıt olurken ve başvuru yaparken, kendi bilgilerinizi girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim, bugün ya da yarın direkt talebi oluşturacağım. Konu kitlenebilir, kayıt ya da talep aşamasında bir sorun yaşarsam tekrar konu açarım.
453476 dedi: Cumartesi dahil. Evet, kayıt olurken ve başvuru yaparken, kendi bilgilerinizi girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim, bugün ya da yarın direkt talebi oluşturacağım. Konu kitlenebilir, kayıt ya da talep aşamasında bir sorun yaşarsam tekrar konu açarım.