fatih.sel Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #11 Mhmd dedi: Kurye numarası verilmiştir zaten size. Arayın sorun bana çok tatlı bir abi denk gelmişti evde yoktum geldiğinde kardeşim yolumun üstü sana akşam bırakırım demişti. Kral saat 7 de geldi teslim etti kartı. Genişletmek için tıkla... Bana herhangi bir numara gelmedi nereden verdiler sana.
Mhmd dedi: Kurye numarası verilmiştir zaten size. Arayın sorun bana çok tatlı bir abi denk gelmişti evde yoktum geldiğinde kardeşim yolumun üstü sana akşam bırakırım demişti. Kral saat 7 de geldi teslim etti kartı. Genişletmek için tıkla... Bana herhangi bir numara gelmedi nereden verdiler sana.
Jazeel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 185 31 Temmuz 2021 #12 rapzeR dedi: Hocam yaşınız tutuyorsa kesinlikle Tosla Kart alın kampanyaları daha güzel. Ama onaylı olması için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Konuşmak için konuşuyorsunuz, adam kart gelmedi diyor sen tosla kart al diyorsun.
rapzeR dedi: Hocam yaşınız tutuyorsa kesinlikle Tosla Kart alın kampanyaları daha güzel. Ama onaylı olması için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Konuşmak için konuşuyorsunuz, adam kart gelmedi diyor sen tosla kart al diyorsun.