Papara Black Card güvenilir mi?

Anıl Uğurlu

Hectopat
Kendime bir kart çıkarmayı düşünüyorum. Papara çıkarmaya karar verdim ancak güvenli mi değil mi tam emin olamadım. Güvenilir mi değil mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Güvenilir Uzun zamandır kullanıyorum

Şu an uygulamada bir sıkıntı var galiba hep mi oluyor yoksa bir kerelik bir sıkıntı mı?

Az önce okudum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun zamandır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece şu anlık uygulamaya giriş yapamıyorum. O da kısa süre içerisinde düzelir.

Geri ödeme almada bir sıkıntı oluyor mu?
Yani genel olarak şikayetçi olduğunuz bir durum var mı?
Neredeyse ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum ilk kez çöktüğüne şahit oldum, geçici bir şeydir. Güvenilir.

O zaman çıkartıyorum kartı.

Geri ödeme almada bir sıkıntı oluyor mu?
Yani genel olarak şikayetçi olduğunuz bir durum var mı?

O zaman çıkartıyorum kartı.

Bu zamana kadar hiç şikayetçi olduğum bir konu olmadı, her bankaya/bankadan para transferi çok kolay bir şekilde yapılıyor sadece banka kartından Papara kartına para atmak istersen havale ile direkt düşmüyor 2-5DK arası bir sürede düşüyor Papara hesabına o kadar.
Ayrıca uygulamadaki para isteme özelliği de çok tatlı, eğer ailenden birinde ya da arkadaşlarında Papara kart varsa istediğin tutarı girip kimden isteyeceğini seçip gönderiyorsun ve istediğin kişi tek tıkla anında sana para gönderebiliyor. Gerçekten bankaların karmaşıklıklarından uzak durup basit ve hızlı işlemler yapmak için (ayrıca temassız özelliği olması, bir banka kartıyla alışveriş yapabileceğin her yerden sorunsuz alışveriş yapabilme imkanın da cabası)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…