HitmanTR Picopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 175 Yer Hard Disk Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Arkadaşlar sorum yukarıda Papara Black Card almadan önce T.C. Kimlik no istiyorlar mı? Eğer istiyorlarsa girersek bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar sorum yukarıda Papara Black Card almadan önce T.C. Kimlik no istiyorlar mı? Eğer istiyorlarsa girersek bir sıkıntı olur mu?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Mart 2021 #2 Evet istiyorlar. Hayır sıkıntı olmaz. Kartı teslim etmeye geldiklerinde de kimlik no ve imza isteyeceklerdir. Prosedürlerinin normal bankalardan farkı yok.
Evet istiyorlar. Hayır sıkıntı olmaz. Kartı teslim etmeye geldiklerinde de kimlik no ve imza isteyeceklerdir. Prosedürlerinin normal bankalardan farkı yok.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 19 Mart 2021 #3 Onaylı hesap olarak kullanmak istiyorsanız girmeniz gerekiyor, kart kullanacaksanız da girmeniz gerekiyor. Yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.
Onaylı hesap olarak kullanmak istiyorsanız girmeniz gerekiyor, kart kullanacaksanız da girmeniz gerekiyor. Yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.
HitmanTR Picopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 175 Yer Hard Disk Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #4 poorfredo dedi: Evet istiyorlar. Hayır sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... 14 yaşında olan bir kişi alabiliyor mu yaş sınırı 13 sanırım? Hesabı kendi adıma açabiliyor muyum 18 yaşından küçüksek
poorfredo dedi: Evet istiyorlar. Hayır sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... 14 yaşında olan bir kişi alabiliyor mu yaş sınırı 13 sanırım? Hesabı kendi adıma açabiliyor muyum 18 yaşından küçüksek
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Mart 2021 #5 Yaş sınırı 13'müş. Yani açabilirsiniz. Papara Black Card yaş sınırı Ben 15 yaşındayım ve bir Black Card siparişi verdim. Bu yaşta bu kartı kullanabilir miyim ? Kullanamıyor isem siparişi nasıl iptal edebilirim ? topluluk.papara.com
Yaş sınırı 13'müş. Yani açabilirsiniz. Papara Black Card yaş sınırı Ben 15 yaşındayım ve bir Black Card siparişi verdim. Bu yaşta bu kartı kullanabilir miyim ? Kullanamıyor isem siparişi nasıl iptal edebilirim ? topluluk.papara.com
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.219 Makaleler 3 Çözümler 194 19 Mart 2021 #6 HitmanTR dedi: 14 yaşında olan bir kişi alabiliyor mu yaş sınırı 13 sanırım? Hesabı kendi adıma açabiliyor muyum 18 yaşından küçüksek Genişletmek için tıkla... Evet, açabiliyorsun. Kart da isteyebiliyorsun.
HitmanTR dedi: 14 yaşında olan bir kişi alabiliyor mu yaş sınırı 13 sanırım? Hesabı kendi adıma açabiliyor muyum 18 yaşından küçüksek Genişletmek için tıkla... Evet, açabiliyorsun. Kart da isteyebiliyorsun.