Papara Black Card ile EA üzerinden oyun alınabilir mi?

Yer
Konya
Daha fazla  
Command and conquer the Ultimate Collection oyunu bugün fark ettiğim üzere %50 indirime düşmüş. Bende Garanti Bankası'nın kredi kartıyla oyunu satın almak istedim. Lakin yurt dışı harcamalarına kapalı olduğundan dolayı hata aldım. İnternet bankacılığı üzerinden kartın yurt dışı harcamalarına aktif etmek istedim fakat ayarı bulamadım dolayısıyla yapamadım. Papara siyah kartım var. Bu karta para yüklesem EA Launcher üzerinden oyunu satın alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Alabilirsiniz.

Tabi ki alabilirsiniz. Ön yüklemeli kartlarla dünya çapında her türlü ödemeyi yapabilirsiniz.

Tabi ki alabilirsiniz. Ön yüklemeli kartlarla dünya çapında her türlü ödemeyi yapabilirsiniz.
Ön yüklemeli derken Papara'nın yapısına sahip olan kartlar için diyorsunuz değil mi? Peki bu ön yüklemeye bankaların, kredi kartı değil de maaş/hesap kartları da girer mi?

Evet alınabilir.
EA Play Türkiye'ye özel servis kullanıyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam.
Alacağım oyunu tamamen satın alacağım hocam. EA Play alsam Türkiye'ye özelse belki sorun yaşamazdım dediğiniz gibi ama ben oyunu satın alacaktım olmadı.

Evet. Alabilirsiniz.
Peki hocam hesabımdaki TL ile mi alışveriş yapabilirim yoksa hesabımda dolar mı olması gerekir?

Dolara denk düşen türk lirası fiyatını çeker.

Hayır. Bu kartlar sadece sıcak para alıp verme kartlarıdır doğrusu. Herhangi bir IBAN'ları bulunmaz. Üzerlerinden havale yapılamaz. (En bilinenleri: Papara, İninal, Tosla, Paycell.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…