Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #11 509401 dedi: Hocam müşteri hizmetleri genel sorunlarla ilgileniyor. Mail atın. Genişletmek için tıkla... Tamam
509401 dedi: Hocam müşteri hizmetleri genel sorunlarla ilgileniyor. Mail atın. Genişletmek için tıkla... Tamam
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #12 Sanal kart açın. O şekilde alın YouTube Premium'u.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #13 Hersiti dedi: Sanal kart açın. O şekilde alın YouTube Premium'u. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı
Hersiti dedi: Sanal kart açın. O şekilde alın YouTube Premium'u. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #14 Nemİx dedi: Denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Ne diyor hocam? Hesabınız da para bulunuyor mu? Çünkü kartı doğrulamak için belli bir miktar para çekiyor karttan, sonra geri ödüyor.
Nemİx dedi: Denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Ne diyor hocam? Hesabınız da para bulunuyor mu? Çünkü kartı doğrulamak için belli bir miktar para çekiyor karttan, sonra geri ödüyor.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #15 Hersiti dedi: Ne diyor hocam? Hesabınız da para bulunuyor mu? Çünkü kartı doğrulamak için belli bir miktar para çekiyor karttan, sonra geri ödüyor. Genişletmek için tıkla... 146 TL var Nemİx dedi: 146 TL var Genişletmek için tıkla... Hersiti dedi: Ne diyor hocam? Hesabınız da para bulunuyor mu? Çünkü kartı doğrulamak için belli bir miktar para çekiyor karttan, sonra geri ödüyor. Genişletmek için tıkla... Ss deki hatayı veriyor işte.
Hersiti dedi: Ne diyor hocam? Hesabınız da para bulunuyor mu? Çünkü kartı doğrulamak için belli bir miktar para çekiyor karttan, sonra geri ödüyor. Genişletmek için tıkla... 146 TL var Nemİx dedi: 146 TL var Genişletmek için tıkla... Hersiti dedi: Ne diyor hocam? Hesabınız da para bulunuyor mu? Çünkü kartı doğrulamak için belli bir miktar para çekiyor karttan, sonra geri ödüyor. Genişletmek için tıkla... Ss deki hatayı veriyor işte.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #16 Nemİx dedi: 146 TL var Ss deki hatayı veriyor işte. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben de almıştım. Size az sonra çözüp atıyorum biraz bekleyin.
Nemİx dedi: 146 TL var Ss deki hatayı veriyor işte. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben de almıştım. Size az sonra çözüp atıyorum biraz bekleyin.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #17 Hersiti dedi: Bu hatayı ben de almıştım. Size az sonra çözüp atıyorum biraz bekleyin. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum
Hersiti dedi: Bu hatayı ben de almıştım. Size az sonra çözüp atıyorum biraz bekleyin. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #18 Nemİx dedi: Bekliyorum Genişletmek için tıkla... 1. Redirecting... öncelikle bu siteye gelin ,Premium alacağınız Google hesabını girmeniz lazım, ve bana ekran resmi atın hocam.
Nemİx dedi: Bekliyorum Genişletmek için tıkla... 1. Redirecting... öncelikle bu siteye gelin ,Premium alacağınız Google hesabını girmeniz lazım, ve bana ekran resmi atın hocam.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 16 Şubat 2022 #19 Hersiti dedi: 1. Redirecting... öncelikle bu siteye gelin, Premium alacağınız Google hesabını girmeniz lazım, ve bana ekran resmi atın hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten konuda SS var hocam.
Hersiti dedi: 1. Redirecting... öncelikle bu siteye gelin, Premium alacağınız Google hesabını girmeniz lazım, ve bana ekran resmi atın hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten konuda SS var hocam.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #20 Alamadığım için işlemler kısmına benim kartım yansımamış