Papara Black Card iptal nasıl edilir?

341346

Hectopat
Makaleler
1
Kartı iptal etmek istiyorum. Uygulamada bulunan kartı iptal et seçeneğine basmam yeterli mi? Birde hesap sözleşmeli kurye geldiği zaman 2 defa imza atmıştım. Kartı iptal edip, uygulamayı müşteri hizmetlerini arayıp kapattıktan sonra papara ile işim bitiyor mu?

Evet kartını uygulamadan iptal ettirebilirsin. Ama aynı gün hesabının kapatılmasını da istersen apar topar gelişmiş bir durum olacağından varsa illegal bir işlemin tüm hesabın incelemeye alınabilir.

Evet kartını uygulamadan iptal ettirebilirsin. Ama aynı gün hesabının kapatılmasını da istersen apar topar gelişmiş bir durum olacağından varsa illegal bir işlemin tüm hesabın incelemeye alınabilir.
Hocam onu da 2-3 gün sonra yaparım. Ayrıca hesaba sadece 150 TL yatırdım o parayı da steam'da harcadım başka bir durum yok.

Dursun hocam ileride bir yerde lazım olur bir ücreti falan yok ki neden iptal ediyorsunuz?

Uygulama uzerinden iptal ettikten sonra o kart artik bombos kalıyor isterseniz musteri hizmetlerini arayıp hem kartiniz hem de üyeliğiniz pasif edin ben sipariş ettim 1 gun sonra iptal ettim ama kartim coktan kuryeye verilmiş simdi alacağım ama aktif etmicem bombos olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…